ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γι αυτό τα έκανε λίμπα στο Γρ. Ευημερίας «Της είπα ότι αυτοκτόνησε ο γιος μου και μου είπε δεν με νοιάζει» ισχυρίστηκε (Βίντεο)

Γι αυτό τα έκανε λίμπα στο Γρ. Ευημερίας «Της είπα ότι αυτοκτόνησε ο γιος μου και μου είπε δεν με νοιάζει» ισχυρίστηκε  (Βίντεο)

Ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή «Έχεις Μέσον» ο κύριος Μενέλαος Μενελάου, ο άνθρωπος που μπήκε σήμερα στο Γραφείο Ευημερίας και τα έκανε γυαλιά καρφιά. Ισχυρίστηκε μιλώντας στον Παύλο Μυλωνά, ότι δεν χτύπησε την λειτουργό του γραφείου, η οποία σύμφωνα με τα όσα είπε του τον είχε προκαλέσει περισσότερες από μία φορές με τα λεγόμενα της στο τηλέφωνο.

Είμαι άνθρωπος με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, υποστήριξε ο κύριος Μενελάου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας του απάντησε ότι δεν την νοιάζει αν ο γιος του αυτοκτόνησε.

«Περίμενα μία επιταγή γιατί είναι ασθενής, πήρα τηλέφωνο και την ρωτούσα γιατί δεν ήρθε η επιταγή και μου λέει στο κόψαμε το δημόσιο βοήθημα γιατί έχεις καταθέσεις»

Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν διατηρεί τραπεζικές καταθέσεις και πως τα χρήματα που εντοπίστηκαν στο λογαριασμό του, ήταν η αποταμίευση του ετήσιου επιδόματος τέκνου που του απέστειλε η κυβέρνηση για τα δύο παιδιά του ηλικίας 8 και 10 χρόνων.

Το ποτήρι ξεχείλισε για τον ίδιο, όταν πληροφόρησε, όπως υποστηρίζει, την λειτουργό ότι ο γιος του είχε αυτοκτονήσει πριν ενάμιση μήνα, με την ίδια να του απαντά ότι δεν την ενδιαφέρει το γεγονός.

«Της λέω θα έρθω εκεί και μου λέει όχι δεν θα έρθεις και μου έκλεισε και το τηλέφωνο», ισχυρίστηκε ο κύριος Μενελάου, ο οποίος επέμεινε πως δεν τραυμάτισε την συγκεκριμένη εργαζόμενη.

«Μια ζωή πολεμούμε εμείς τους κακούς, γιατί δεν τα παίρνουν από αυτούς που πρέπει να το πάρουν, δεν ντρέπομαι να μιλήσω αυτοκτόνησε ο γιος μου και να μου μιλάνε με έτσι τρόπο;», διερωτήθηκε κ 40χρονος.

Ο ίδιος παραδόθηκε λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα στην Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top