ΔΙΕΘΝΗ

Τεράστια οικονομική στήριξη Τουρκίας στα κατεχόμενα το 2021 - Πληροφορίες από γραφείο τουρκικής πρεσβείας

Τεράστια οικονομική στήριξη Τουρκίας στα κατεχόμενα το 2021 - Πληροφορίες από γραφείο τουρκικής πρεσβείας

Το «γραφείο ανάπτυξης και οικονομικής συνεργασίας» («ΚΕΙ») της «τουρκικής πρεσβείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι η Τουρκία απέστειλε οικονομική στήριξη ύψους 2 δισ. 623 εκατομμυρίων ΤΛ προς τα κατεχόμενα κατά το 2021.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, το ποσό αυτό διαβιβάστηκε από την Τουρκία στα κατεχόμενα στα πλαίσια της «συμφωνίας οικονομικής και δημοσιονομικής συνεργασίας για το 2021», που υπεγράφη μεταξύ Τουρκίας και «τδβκ» και από αυτά τα χρήματα, το 1 δισ. 454,6 εκατομμύρια διατέθηκαν για τον τομέα των υποδομών και τον πραγματικό τομέα, 677 εκατομμύρια για δαπάνες στον «τομέα της άμυνας», 350 εκατομμύρια για χρηματοδοτική στήριξη στον «προϋπολογισμό» και 141 εκατομμύρια ΤΛ για δαπάνες στο «δημόσιο τομέα».

Σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Τουρκία, η οποία πάντοτε βρισκόταν στο πλευρό του ψευδοκράτους, παραχώρησε στήριξη ύψους 754,5 εκατομμυρίων ΤΛ τον περασμένο Δεκέμβριο, παρά το γεγονός ότι το ψευδοκράτος δεν έχει εκπληρώσει τις απαιτούμενες υποχρεώσεις της όπως προβλέπονται στην «συμφωνία οικονομικής κα δημοσιονομικής συνεργασίας».

Την ίδια στιγμή, η Τουρκία παραχώρησε στα κατεχόμενα σημαντικό αριθμό εμβολίων. Δόθηκαν 490.000 εμβόλια της Sinovac και 229.390 εμβόλια της Biontech.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεσηΕπιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Επιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Η εγκατάσταση κλιματιστικών σχεδόν στο σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας μας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, επισημαίνει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top