ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός έστειλε ασθενή στο σπίτι του «Εν που το φόβο σου... Έλα και 3 παυσίπονα» - Καταγγελία για δημόσιο νοσηλευτήριο

Γιατρός έστειλε ασθενή στο σπίτι του «Εν που το φόβο σου... Έλα και 3 παυσίπονα» - Καταγγελία για δημόσιο νοσηλευτήριο

Ακόμα μια καταγγελία για τα δημόσια νοσηλευτήρια στην Κύπρο, έγινε στο ThemaOnline.

Συγκεκριμένα, o παραπονούμενος κατήγγειλε στην ιστοσελίδα μας πως το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού νοσοκομείου Λάρνακας, γύρω στις 19:00 το βράδυ, μετά από πόνο στο πόδι και ανέφερε εκεί τις υποψίες του πως μπορεί να έπαθε ρήξη αχίλλειου, είτε μερική είτε ολική. Πρόσθεσε πως τον έστειλαν να κάνει μόνος του ακτινογραφίες και επιστρέφοντας πίσω με δυσκολία, πόνο και κουτσαίνοντας, τον περίμενε ο ορθοπεδικός στην αίθουσα.

Συνέχισε λέγοντας πως ο ορθοπεδικός χωρίς να τον εξετάσει ή να του αγγίξει το πόδι του είπε πως δεν έχει κάτι. Του είπε απλά σαν ήταν όρθιος να κουνήσει το πέλμα του ποδιού του. Τον επιβεβαίωσε ότι δεν είναι κάτι και ότι απλά χρειάζεται να το δέσει με μια γάζα, να του βάλει πάγο και θα του περάσει. Ο παραπονούμενος επανέλαβε ότι νιώθει πόνο και ότι το νιώθει κομμένο. Στη συνέχεια ανέφερε πως ο γιατρός τον κοίταξε ειρωνικά και του είπε «εν που το φόβο σου μπορεί να κόπηκαν μερικές ίνες τίποτα το σοβαρό, έλα και 3 παυσίπονα και πήγαινε σπίτι σου». Σαν έλλειψη ενδιαφέροντος χαρακτήρισε την συμπεριφορά του ιατρού ο συμπολίτης μας.

Τόνισε πως όταν τελικά επισκέφθηκε ιδιωτικό ορθοπεδικό του ανακοίνωσε πως όντως έχει ολική ρήξη αχίλλειου. Του άγγιξε το πόδι ρωτώντας τον αν πήγε νοσοκομείο. Τότε ο παραπονούμενος του εξήγησε το περαστικό στο νοσοκομείο και ο γιατρός γέλασε. Ο γιατρός του ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ολική ρήξη αχίλλειου και ότι απλά το κρατάνε μερικές ίνες.

Καταληκτικά, ο παραπονούμενος ανέφερε πως βρέθηκε εν τέλει με το γύψο στο πόδι και δήλωσε πως αυτό ήταν κάτι το οποίο θα μπορούσε να γίνει από το Μεγάλο Σάββατο όταν επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού νοσοκομείου Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκεΠρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top