ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός έστειλε ασθενή στο σπίτι του «Εν που το φόβο σου... Έλα και 3 παυσίπονα» - Καταγγελία για δημόσιο νοσηλευτήριο

Γιατρός έστειλε ασθενή στο σπίτι του «Εν που το φόβο σου... Έλα και 3 παυσίπονα» - Καταγγελία για δημόσιο νοσηλευτήριο

Ακόμα μια καταγγελία για τα δημόσια νοσηλευτήρια στην Κύπρο, έγινε στο ThemaOnline.

Συγκεκριμένα, o παραπονούμενος κατήγγειλε στην ιστοσελίδα μας πως το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού νοσοκομείου Λάρνακας, γύρω στις 19:00 το βράδυ, μετά από πόνο στο πόδι και ανέφερε εκεί τις υποψίες του πως μπορεί να έπαθε ρήξη αχίλλειου, είτε μερική είτε ολική. Πρόσθεσε πως τον έστειλαν να κάνει μόνος του ακτινογραφίες και επιστρέφοντας πίσω με δυσκολία, πόνο και κουτσαίνοντας, τον περίμενε ο ορθοπεδικός στην αίθουσα.

Συνέχισε λέγοντας πως ο ορθοπεδικός χωρίς να τον εξετάσει ή να του αγγίξει το πόδι του είπε πως δεν έχει κάτι. Του είπε απλά σαν ήταν όρθιος να κουνήσει το πέλμα του ποδιού του. Τον επιβεβαίωσε ότι δεν είναι κάτι και ότι απλά χρειάζεται να το δέσει με μια γάζα, να του βάλει πάγο και θα του περάσει. Ο παραπονούμενος επανέλαβε ότι νιώθει πόνο και ότι το νιώθει κομμένο. Στη συνέχεια ανέφερε πως ο γιατρός τον κοίταξε ειρωνικά και του είπε «εν που το φόβο σου μπορεί να κόπηκαν μερικές ίνες τίποτα το σοβαρό, έλα και 3 παυσίπονα και πήγαινε σπίτι σου». Σαν έλλειψη ενδιαφέροντος χαρακτήρισε την συμπεριφορά του ιατρού ο συμπολίτης μας.

Τόνισε πως όταν τελικά επισκέφθηκε ιδιωτικό ορθοπεδικό του ανακοίνωσε πως όντως έχει ολική ρήξη αχίλλειου. Του άγγιξε το πόδι ρωτώντας τον αν πήγε νοσοκομείο. Τότε ο παραπονούμενος του εξήγησε το περαστικό στο νοσοκομείο και ο γιατρός γέλασε. Ο γιατρός του ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ολική ρήξη αχίλλειου και ότι απλά το κρατάνε μερικές ίνες.

Καταληκτικά, ο παραπονούμενος ανέφερε πως βρέθηκε εν τέλει με το γύψο στο πόδι και δήλωσε πως αυτό ήταν κάτι το οποίο θα μπορούσε να γίνει από το Μεγάλο Σάββατο όταν επισκέφθηκε τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού νοσοκομείου Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top