ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Μαυρογιάννης: «Ο πρωτογενής τομέας μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την κυπριακή οικονομία»

Α. Μαυρογιάννης: «Ο πρωτογενής τομέας μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την κυπριακή οικονομία»

Το Φεστιβάλ Οίνου, Ντομάτας και Εδεσμάτων Φαρμακά, είναι απόδειξη πως ο πρωτογενής και δευτερογενής τομέας του τόπου μας έχουν πολλές δυνατότητες, ανέφερε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Στο πλαίσιο επίσκεψης του στο Φεστιβάλ στην κοινότητα του Φαρμακά, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ντόπιους παραγωγούς και κατοίκους που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα και στη μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, διαπιστώνοντας τις προοπτικές αλλά και τις ελλείψεις που παρατηρούνται στους τομείς αυτούς της οικονομίας. Τομείς που με την κατάλληλη στήριξη και επένδυση σε αυτούς, μπορούν να αποτελέσουν μέρος της βιώσιμης ανάπτυξης αλλά και της δημιουργίας ποιοτικών θέσεων εργασίας.

Στο Πρόγραμμα Διακυβέρνησης του Ανδρέα Μαυρογιάννη, περιλαμβάνονται προτάσεις που αφορούν τόσο τον πρωτογενή τομέα όσο και τον τομέα της μεταποίησης με στόχο την αύξηση της παραγωγής, την αναβάθμιση όσων δραστηριοποιούνται στους τομείς αυτούς, τον εκσυγχρονισμό, τη διασύνδεση τους με την έρευνα και την καινοτομία και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων χρηματοδότησης που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, τον Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση του Φεστιβάλ, δηλώνοντας περήφανος για τις επιτυχίες που σημειώνει η κοινότητα του Φαρμακά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top