«Η γέριμη η βράκα» στην Αγαπητού – «Δεχόμαστε και παραγγελιές» - Δείτε βίντεο

«Η γέριμη η βράκα» στην Αγαπητού – «Δεχόμαστε και παραγγελιές» - Δείτε βίντεο

Μία αλλιώτικη παραδοσιακή έναρξη είχε σήμερα το πρωί η εκπομπή της Κατερίνας Αγαπητού «ALPHA Καλημέρα».

Ζήτησε να βάλουν το παραδοσιακό Κυπριακό τραγούδι «η βράκα», αφιερώνοντας το μάλιστα και σε μία τηλεθεάτρια.

«Εμείς έχουμε και τηλεθεατές και 2 χρονών και 102 χρονών…δεχόμαστε και παραγγελιές. Μπορείτε να στέλνετε εκτός από τις καλημέρες σας και τις φωτογραφίες σας και όποιο τραγούδι θέλετε. Είμαστε εδώ για να εκπληρώνουμε τις δικιές σας επιθυμίες», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Εκτός βέβαια από το αλλιώτικο ξεκίνημα που πρόσφερε στην εκπομπή η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Αγαπητού, πρόσφερε και την πιο «γλυκιά καλημέρα» στους συναδέλφους της, αφού όπως βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους αγόρασε λουκουμάδες, «πόμπες» και ταχινόπιττα.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE