ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Eκδικητικό βίντεο από... γυναίκα που βιντεοσκόπησε γυμνό 45χρονο που γνώρισε στο Facebook και ζητούσε 7.500€

Κως: Eκδικητικό βίντεο από... γυναίκα που βιντεοσκόπησε γυμνό 45χρονο που γνώρισε στο Facebook και ζητούσε 7.500€

Θύμα εκβιασμού από μια γυναίκα έπεσε ένας 45χρονος από την Κω, η οποία ζητούσε... 7.500 ευρώ για να μην δημοσιεύσει στο Διαδίκτυο γυμνές του φωτογραφίες και βίντεο.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, η ιστορία ξεκινά όταν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20/04) όταν ο 45χρονος, όπως κατήγγειλε στο ΑΤ Ηρακλειδών Κω, μια γυναίκα του έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook το οποίο και αποδέχτηκε και έκτοτε ξεκίνησε ο «εφιάλτης».

Η άγνωστή του γυναίκα εμφανίστηκε ως «Μαρία Κεφαλιανού» η οποία, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, του ζήτησε να κάνουν βιντεοκλήση προτρέποντάς τον να βγάλει τα ρούχα του και να μείνει γυμνός. Ο ίδιος δέχτηκε και λίγο αργότερα η κλήση τερματίστηκε.

Στο επόμενο come back της, η «Μαρία Κεφαλιανού» έστειλε μήνυμα στον 45χρονο στην εφαρμογή messenger ισχυριζόμενη πως τον είχε καταγράψει σε βίντεο όσο ήταν γυμνός και απαιτούσε το ποσό των 7.500 ευρώ για να μην διαρρεύσει το βίντεο ερωτικού περιεχομένου στους φίλους του στο Facebook και στα μέλη της οικογένειας του, καθώς και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το θύμα της απάντησε πως δεν είχε τόσα χρήματα και εκείνη συνέχισε το παζάρεμα ρωτώντας τον τι μπορεί να διαθέσει ως χρηματικό αντάλλαγμα. Η απάντηση του 45χρονου ήταν το ποσό των 3.000 ευρώ.

Από όσο φάνηκε, η εκβιάστρια δεν ικανοποιήθηκε με το ποσό αυτό, καθώς λίγο αργότερα απέστειλε στο messenger της συζύγου του 45χρονου δύο γυμνές φωτογραφίες του άνδρα της. Έκτοτε το θύμα διέκοψε κάθε επικοινωνία με την δράστιδα χωρίς να καταβάλει κανένα χρηματικό ποσό και έσπευσε στο ΑΤ Ηρακλειδών Κω για να καταγγείλει το περιστατικό.

Έχει σχηματιστεί δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top