ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέμισε σκόνη το υπόγειο του Ογκολογικού - Δεν επηρεάστηκε η λειτουργία του

Γέμισε σκόνη το υπόγειο του Ογκολογικού - Δεν επηρεάστηκε η λειτουργία του

Σκόνη γέμισε το υπόγειο του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου, μετά από ανάφλεξη σε server που σημειώθηκε σήμερα (12/5) στο πλαίσιο προγραμματισμένης συντήρησης του εξοπλισμού πυρόσβεσης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Ογκολογικό Κέντρο αναφέρεται πως, σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αφορούν τον επηρεασμό της λειτουργίας του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, ως αποτέλεσμα περιστατικού στον χώρο των servers, «διευκρινίζουμε ότι στο πλαίσιο προγραμματισμένης συντήρησης του εξοπλισμού πυρόσβεσης, ενεργοποιήθηκε πυροσβεστήρας ξηράς σκόνης με αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος σκόνη».

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως «το συμβάν δεν επηρέασε τη λειτουργία του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, ούτε τέθηκε θέμα ασφάλειας των ασθενών και του προσωπικού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ανάρτηση του, ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, τόνισε πως η Πυροσβεστική δεν δέχθηκε καμία κλήση για πυρκαγιά στο Ογκολογικό Κέντρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top