LIKE ONLINE

Τραγουδίστρια που παντρεύτηκε φάντασμα χώρισε - Ποιος ο λόγος

Τραγουδίστρια που παντρεύτηκε φάντασμα χώρισε - Ποιος ο λόγος

Μια τραγουδίστρια που ισχυρίστηκε ότι παντρεύτηκε ένα φάντασμα χώρισε τελικά με εξορκισμό για να γλιτώσει από μια ζωντανή κόλαση.

Η 38χρονη Brocarde απευθύνθηκε σε εξορκιστή για να δώσει τέλος στον ταραχώδη γάμο της μετά από πέντε άθλιους μήνες που ήταν παντρεμένη με τον παραφυσικό χαρακτήρα.

Ο εξορκισμός του Εντουάρντο πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι The Asylum Chapel στο Λονδίνο - το ίδιο μέρος όπου το ζευγάρι αρχικά ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το Halloween.
Η παράξενη τελετή χρειάστηκε αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί και η Brocarde δήλωσε: "Ο εξορκισμός ήταν συγκλονιστικός και απόκοσμος. Ένιωσα έξω από το σώμα μου.
«Έχασα τον έλεγχο κάθε μέλους και ήταν σαν να βρισκόμουν υπό τον έλεγχο τρίτων. Ήταν συγκλονιστικό. Κάθε μέρος του σώματός μου έτρεμε, είχα σπασμούς, ίδρωνα και αισθανόμουν ζαλάδα. Ένιωθα σαν να προσπαθούσα να ξεράσω τον διάβολο».

Τώρα η Brocarde ελπίζει ότι μπορεί να αφήσει πίσω της τον Edwardo και είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη ζωή της σαν καινούργια, βρίσκοντας τελικά έναν πραγματικό άνθρωπο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαδόπουλος σε Χριστοδουλίδη: «Αν δεν έβαζες υποψηφιότητα θα έπρεπε να σε είχαμε εφεύρει»

Θα αποσταλεί για εξειδικευμένες εξετάσεις το κρανίο που εντοπίστηκε στην Πάφο

LIVE: Έκλεισαν οι κάλπες στην Τουρκία - Ξεκινά η καταμέτρηση

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top