ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος σάλος με διορισμούς – Σύμβουλος του Χατζηγιάννη 42χρονη που καταδικάστηκε για κυκλοφορία πλαστών εισιτηρίων συναυλίας του Ρουβά

Νέος σάλος με διορισμούς – Σύμβουλος του Χατζηγιάννη 42χρονη που καταδικάστηκε για κυκλοφορία πλαστών εισιτηρίων συναυλίας του Ρουβά

Δεν έχουν τελειωμό, όπως όλα δείχνουν, οι προβληματικοί διορισμοί Συμβούλων/Συνεργατών από μέλη της Κυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη, αφού σχεδόν καθημερινά βλέπουν το φως νέες περιπτώσεις.

Την γκάφα αναδεικνύει σε σημερινό (17/5) ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χαραυγή», σύμφωνα με το οποίο, η 42χρονη γυναίκα που διορίστηκε ως Σύμβουλος του κ. Χατζηγιάννη για θέματα τύπου και μέσων κοινωνικών δικτύωσης, έχει καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία.

Πάντως, παρότι η Σύμβουλος πληροί το κριτήριο του λευκού ποινικού μητρώου, αφού το μητρώο της έχει αποκατασταθεί ένεκα παρέλευσης του χρόνου που προβλέπει ο «περί Αποκατάστασης Καταδικασθέντων Νόμος», εντούτοις, τίθεται σοβαρό πολιτικό και ηθικό ζήτημα, καθώς το αδίκημα για το οποίο καταδικάστηκε η 42χρονη σχετίζεται με τον Πολιτισμό.

Η υπόθεση

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η εν λόγω Σύμβουλος, η οποία στο παρελθόν ήταν παρουσιάστρια σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία συνεταίρου της για κυκλοφορία πλαστών εισιτηρίων συναυλίας που ανέλαβαν να συνδιοργανώσουν το 2010 στη Λάρνακα.

Με βάση το δημοσίευμα, η συνέταιρος είχε καταγγείλει ότι η 35χρονη τότε γυναίκα, με την οποία συνδιοργάνωσε συναυλία του Σάκη Ρουβά, κυκλοφόρησε πλαστά εισιτήρια βάζοντας στη τσέπη τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία της συνεταίρου, η 42χρονη σήμερα είχε συνάψει συμφωνία με την 35χρονη για συμπαραγωγή μεγάλης συναυλίας του τραγουδιστή στον ανοικτό χώρο πίσω από τα επαρχιακά γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λάρνακα.

Η εν λόγω συμφωνία προέβλεπε καταβολή εξ ημισείας των 120.000 ευρώ που ήταν η αμοιβή του τραγουδιστή, καθώς και όλα τα υπόλοιπα οργανωτικά έξοδα τα οποία υπολογίστηκαν σε 80.000 ευρώ.

Συμφωνήθηκε επίσης προσωπική ανάληψη των εξόδων σε περίπτωση που η συναυλία καθίστατο ζημιογόνα από τις εισπράξεις. Όπως κατατέθηκε στο δικαστήριο, οι δύο γυναίκες, υπό τις ιδιότητές τους ως παραγωγοί, συμφώνησαν επίσης να ανοίξουν κοινό λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου, ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατο λόγω του ότι το όνομα της κατηγορουμένης ήταν τοποθετημένο στο Κεντρικό Αρχείο Πληροφοριών της Κεντρικής Τράπεζας για εκδότες ακάλυπτων επιταγών, γνωστό ως ΚΑΠ!

Σύμφωνα με τη συνέταιρο, ενώ η ίδια άρχισε να προετοιμάζει τη συναυλία πληρώνοντας έξοδα 50.000 ευρώ, η κατηγορούμενη, αντί να αναλάβει το δικό της μερίδιο, κυκλοφόρησε δικά της εισιτήρια, τιμήματος 100 ευρώ το καθένα, τα οποία δεν σφραγίστηκαν από το Δήμο Λάρνακας όπως τα νομίμως εκδοθέντα.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα είχαν ακουστεί στο Δικαστήριο τότε, με το πέρας της συναυλίας στις σακούλες με τα αποκόμματα των εισιτηρίων βρέθηκαν πολλά εισιτήρια τα οποία διέφεραν από τα πρωτότυπα, ενώ αποκαλύφθηκε και πως είχαν πωληθεί πλαστά εισιτήρια VIP.

Σύμφωνα, εξάλλου, με την «Χαραυγή», στις 16 Νοεμβρίου 2016 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε την πρώην παρουσιάστρια και νυν σύμβουλο Υφυπουργού Πολιτισμού σε φυλάκιση δέκα μηνών με τριετή αναστολή κρίνοντάς την με επιείκεια ένεκα του ότι ήταν μητέρα ανήλικων παιδιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top