LIKE ONLINE

Viral βίντεο: H τρυφερή στιγμή που σκυλίτσα συνειδητοποιεί ότι η ιδιοκτήτριά της είναι έγκυος

Viral βίντεο: H τρυφερή στιγμή που σκυλίτσα συνειδητοποιεί ότι η ιδιοκτήτριά της είναι έγκυος

Ένα golden retriever και ένα μωράκι που μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της μητέρας του είναι οι «πρωταγωνιστές» ενός βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok.

Πρόκειται για τη συγκλονιστική στιγμή που η σκυλίτσα καταλαβαίνει ότι το αφεντικό της κυοφορεί!

Στο βίντεο φαίνεται η αγάπη που τρέφει η σκυλίτσα όχι μόνο στην ιδιοκτήτριά του, αλλά και στο πλασματάκι που έχει στην κοιλιά της.

Η αντίδραση του ζώου πραγματικά συγκινεί, καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνετα πλήρως την κατάσταση και να συμπεριφέρεται με αντίστοιχη τρυφερότητα τόσο στην μέλλουσα μητέρα Liz Lovery, όσο και στο μωράκι που μπορεί να μην το βλέπει αλλά διαισθάνεται την ύπαρξή του και το... ακούει να κλωτσά.

 
 

 

 

 

«Το σκυλί μου καταλαβαίνει πως είμαι έγκυος», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Η Lovery δήλωσε στο insider.com, ότι δεν εξεπλάγη από την αντίδραση του σκυλιού της, Winnie, καθώς είναι «εκ φύσεως πολύ διαισθητική και περίεργη», ενώ ο άλλος της σκύλος, ο 5χρονος Teddy «εξακολουθεί να αγνοεί την εγκυμοσύνη».

«Αλλά χάρηκα που απαθανάτισα αυτές τις στιγμές στην κάμερα, αφού η αντίδρασή της ήταν απίστευτα συγκινητική», είπε και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που είναι τόσο δεμένη μαζί μου και μπόρεσε να καταλάβει τι συνέβαινε».

Η Lovery, η οποία ζει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, περιμένει το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, και η Winnie σίγουρα ξέρει ότι το «baby boom» έρχεται. «Αν μη τι άλλο, θα έλεγα ότι με ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο περισσότερο απ’ ό,τι πριν», δήλωσε η Lovery.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top