LIKE ONLINE

Εποχή του Καρκίνου: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο - Τι να περιμένετε τις επόμενες 30 ημέρες

Εποχή του Καρκίνου: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο - Τι να περιμένετε τις επόμενες 30 ημέρες

Ο Ήλιος από την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και μας προετοιμάζει για μια αναζωογονητική αλλαγή, καθώς άρχισε επίσημα το καλοκαίρι. Παρόλο που η εποχή του Καρκίνου τείνει να προκαλεί περίπλοκα συναισθήματα, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η συγκεκριμένη θα μπορούσε να είναι η κορυφαία στιγμή του καλοκαιριού.

Με τον ανάδρομο Κρόνο στον Ταύρο από τις 17 Ιουνίου, η εποχή του Καρκίνου τo 2023 μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι έχετε προκλήσεις ή έχετε αποπροσανατολιστεί. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης των ορίων, των περιορισμών και της δέσμευσης, και όταν είναι ανάδρομος, τείνει να σας ζητάει να στραφείτε προς τον εαυτό σας να επανεξετάσετε κάποιες από τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις σας στη ζωή. Κατά τη διάρκεια της περιόδου του Καρκίνου, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με το είδος των φιλικών σας σχέσεων ή το είδος του φίλου που είστε εσείς για τους αγαπημένους σας. Πρόκειται για μια εποχή που σίγουρα θα είναι γεμάτη με πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και για ενίσχυση των σχέσεών σας με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο:

Κριός

Αυτή η εποχή του Καρκίνου φέρνει τον ήλιο στον τέταρτο οίκο σας, τον οίκο της οικογενειακής ζωής, κάτι που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια εσωτερικά ζητήματα. Αν και είναι για εσάς παράξενο, θα θελήσετε να μείνετε στο σπίτι με το ταίρι ή τους αγαπημένους σας και να χαζεύετε τις σειρές που αγαπάτε ή να κανονίσετε ένα staycation.

Ταύρος

Για εσάς το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο έχει να κάνει περισσότερο με τη συλλογή πληροφοριών και την επικοινωνία. Μέσα από συζητήσεις θα καταφέρετε να έχετε δημιουργικές ιδέες και να πάρετε μέρος (ή ακόμα και να κάνετε εσείς την αρχή) σε ξεχωριστά και πολύ δημιουργικά project.

Δίδυμοι

Την προσοχή στα οικονομικά στρέφει ο Ήλιος από τον Καρκίνο, καθώς κινείται στον δεύτερο οίκο σας, αυτόν των χρημάτων. Θα νιώσετε αυτοπεποίθηση αναλαμβάνοντας νέες ευθύνες για να κερδίσετε χρήματα, πηγαίνοντας το σχέδιό σας στο επόμενο επίπεδο, και είναι πιθανό ακόμη και να ζητήσετε αύξηση ή περισσότερες ευθύνες.

Καρκίνος

Οι τελευταίες εβδομάδες έχουν επιβραδύνει την ενέργειά σας, καθώς επεξεργάζεστε όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο και μένετε αρκετά συχνά στις σκέψεις και τις εσωτερικές αναζητήσεις σας. Τώρα που η εποχή του Καρκίνου είναι σε εξέλιξη, είστε έτοιμοι να βγείτε από το κλουβί σας και να δείξετε στον κόσμο τι ακριβώς έχετε καταφέρει. Καθώς ο ήλιος του Καρκίνου αντιτίθεται και πάλι στον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυτή η ηλιακή επιστροφή μπορεί να φέρει το τέλος ενός μεγάλου κεφαλαίου. Όσο περισσότερο αλλάζετε, τόσο περισσότερο όλα τα υπόλοιπα στη ζωή σας πρέπει να συμβαδίσουν με αυτό. Ευτυχώς, αυτές οι αλλαγές θα σας φέρουν μια πολύ βαθύτερη αίσθηση προσωπικής ενδυνάμωσης.

Λέων

Παρόλο που γενικά είστε πολύ δραστήριοι, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή χαμηλών τόνων για εσάς, επειδή ο Ήλιος, που κυβερνά το ζώδιό σας, κινείται στον 12ο οίκο σας, αυτόν της πνευματικότητας. Είναι μια περίοδος εσωτερικής στοχαστικότητας, η οποία σας προετοιμάζει για τη στιγμή που θα λάμψετε, που φυσικά θα είναι τα γενέθλιά σας.

Παρθένος

Ο Ήλιος διανύει τον 11ο οίκο σας, της φιλίας και της δικτύωσης, ενισχύοντας την επιθυμία σας να συνεργαστείτε με άλλους προκειμένου να καταφέρετε σχέδια που είχατε στον νου σας. Θα είστε πιο κοινωνικοί και οι φίλοι θα σας στηρίζουν.

Ζυγός

Η εποχή του Καρκίνου αυξάνει τις φιλοδοξίες επειδή ο 10ος οίκος της καριέρας σου ενεργοποιείται τώρα. Αν ψάχνετε δουλειά ή θέλετε να πετύχετε κάποιον στόχο, αυτή είναι η ευκαιρία σας. Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι οι κατάλληλες για να βγείτε μπροστά. Εκμεταλλευτείτε τις.

Σκορπιός

Οργανωθείτε, σκεφτείτε καλά και επιλέξτε με σύνεση τι θέλετε να κάνετε. Η πραγματοποίηση των ονείρων σας βρίσκεται στα χέρια σας. Αυτή η εποχή είναι άκρως παραγωγική και επεκτατική για εσάς, μην την αφήσετε να περάσει έτσι.

Τοξότης

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα κινείται στον οίκο που επηρεάζει τα συναισθήματά σας, γι’ αυτό – όσο παράξενο κι αν ακούγεται για εσάς, τον εξερευνητή του ζωδιακού – θα κάνετε εσωτερικές αναζητήσεις. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Η εποχή του Καρκίνου ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στις βασικές σας σχέσεις, είτε αυτές είναι ρομαντικές, πλατωνικές ή επαγγελματικές, επειδή ο Ήλιος κινείται στον έβδομο οίκο σας, που είναι ο οίκος των συνεργασιών. Είτε εσείς και ο σύντροφός σας κινείστε προς έναν κοινό στόχο είτε σχεδιάζετε μια επαγγελματική πρόταση με έναν συνάδελφο, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση για να κινηθείτε ως ομάδα προς την επίτευξη του στόχου σας.

Υδροχόος

Η καθημερινότητα στο επίκεντρο για τις επόμενες 30 ημέρες. Θα είστε πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να δημιουργήσετε ισορροπία στο πρόγραμμά σας, καθώς ο Ήλιος από τον Καρκίνο φωτίζει τον 6ο οίκο σας, που έχει να κάνει με δραστηριότητες και διεκπεραίωση αναγκαίων υποχρεώσεων.

Ιχθύς

Η περίοδος του Καρκίνου μπορεί να είναι μια από τις πιο ειλικρινείς και δημιουργικές περιόδους του έτους για εσάς, επειδή ο ήλιος βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού, του παιχνιδιού και της δημιουργικότητας. Εξετάστε τα δημιουργικά ενδεχόμενα που υπάρχουν και επιλέξτε να εστιάσετε σε εκείνα που αγαπάτε πιο πολύ. Μέσα από την ικανότητές σας και την διαίσθησή σας η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρο πως θα ευεργετηθείτε.

ΠΗΓΗ: marieclaire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top