LIKE ONLINE

H Barbie μετά τους κινηματογράφους κατέκτησε και τα...γραφεία τελετών: Χαμός για τα ροζ φέρετρα

H Barbie μετά τους κινηματογράφους κατέκτησε και τα...γραφεία τελετών: Χαμός για τα ροζ φέρετρα

Η τεράστια επιτυχία που γνώρισε η ταινία, έχει φέρει μεγάλες αυξήσεις στα κέρδη ακόμα και των γραφείων τελετών.

Τα γραφεία τελετών προσφέρουν πλέον ροζ φέρετρα με θέμα τη Barbie για θαυμαστές που ελπίζουν να μεταφέρουν την αγάπη τους για τη γνωστή κούκλα και στον άλλο κόσμο.

Τα συγκεκριμένα φέρετρα προσφέρονται από γραφεία τελετών στο Μεξικό , το Ελ Σαλβαδόρ και σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική για περίπου ένα χρόνο, αλλά η δημοτικότητά τους έχει αυξηθεί μετά την απίστευτα επιτυχημένη κυκλοφορία της Barbie στους κινηματογράφο.

Η ταινία - στην οποία πρωταγωνιστεί η Μάργκοτ Ρόμπι ως ο ομώνυμος χαρακτήρας και ο Ράιαν Γκόσλινγκ ως Κεν - απέφερε 162 εκατομμύρια δολάρια στο box office το πρώτο Σαββατοκύριακο της μετά την προβολή της στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 21 Ιουλίου.

Το Olivares Funeral Home προωθεί το φέρετρό του «Barbie House» με το σύνθημα: «Έτσι μπορείς να ξεκουραστείς σαν Barbie».

«Αυτό το φέρετρο, με το εντυπωσιακό έντονο ροζ χρώμα του, αντιπροσωπεύει τη σπίθα και την ενέργεια εκείνων των αξέχαστων στιγμών που έζησαν», λέει ένα διαφημιστικό κλιπ για το φέρετρο.

Το γραφείο τελετών Alpha and Omega στο Ahuachapán του Ελ Σαλβαδόρ, προσφέρει ένα φέρετρο με θέμα τη Barbie και προηγήθηκε της τάσης, λανσάροντας το ροζ φέρετρό τους πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο νεκροθάφτης Isaac Villegas είπε στο Jam Press ότι το ενδιαφέρον για το ροζ φέρετρο είναι πλεόν άνευ προηγουμένου.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top