LIFESTYLE

«Μάχη στήθος με στήθος» στις ενημερωτικές εκπομπές - Ποιοι «τσίμπησαν» νούμερα και ποιοι ήταν κάτω από τη βάση

«Μάχη στήθος με στήθος» στις ενημερωτικές εκπομπές - Ποιοι «τσίμπησαν» νούμερα και ποιοι ήταν κάτω από τη βάση

Με πυρετώδεις προετοιμασίες ξεκίνησαν τα κανάλια την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, αφού την Δευτέρα που μας πέρασε (28/08), οι περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές, πρωινές και μεσημβρινές επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα. Τα κανάλια περίμεναν πως και πως το πρώτο ραβασάκι με τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ ο μεγάλος ανταγωνισμός συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες με μικρές ανατροπές. 

Δείτε πιο κάτω τι τηλεθέαση σημείωσαν οι εκπομπές την Τετάρτη 30 Αυγούστου:

Σύμφωνα με λοιπόν με τις μετρήσεις της Nielsen, στην πρωινή ζώνη, το «Πρωτοσέλιδο» του SIGMA, με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και την Γαβριέλλα Ζάρτιλα, έφτασε μέχρι και 24,3% στο σύνολο του πληθυσμού, ενώ στο δυναμικό κοινό κατάφερε να αγγίξει το εντυπωσιακό 28,3%. Τα χαμηλότερα ποσοστά που σημείωσε η εκπομπή την ίδια μέρα, ήταν της τάξεως του 15,3% στο σύνολο και του 15% στα δυναμικά κοινά.

Σε αντίθεση, η «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ, με το δίδυμο Στάυρος – Σταυριανή, κατάφερε να αποσπάσει 25,8% στο σύνολο και 21,9% στο δυναμικό κοινό. Οι χαμηλότερες πτήσεις της, ήταν της τάξεως του 14,5% στο σύνολο και 11,6% στο δυναμικό κοινό.

Στην πιο ανταγωνιστική, μεσημβρινή ζώνη, το «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, με τον Νικήτα Κυριάκου, φαίνεται ότι παραμένει η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, καθώς το υψηλότερο ποσοστό που σημείωσε ήταν της τάξεως του 19,4% στο σύνολο του πληθυσμού και του 18,5% στα δυναμικά κοινά. Τα πιο χαμηλά του ποσοστά ήταν 14% στο σύνολο του πληθυσμού και 5,8% στο δυναμικό κοινό.

Το «Μεσημέρι και Κάτι» του SIGMA με τον Χρήστο Μιχάλαρο, φαίνεται που «τσίμπησε» περισσότερους τηλεθεατές, συγκριτικά με την πρεμιέρα του (28/08), καθώς κατέγραψε μέχρι και 13,1% στο σύνολο και 14,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ το πιο χαμηλό του ποσοστό ήταν της τάξεως του 7% τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Η «Ενημέρωση Τώρα» του OMEGA με την Στέλλα Σάββα, κατέγραψε στο πιο υψηλότερο της ποσοστό 11,6% στο σύνολο του πληθυσμού και στο δυναμικό κοινό μόλις 5,7%, ενώ σαν χαμηλότερο ποσοστό έγραψε 7,9% στο σύνολο και 2,6% στο δυναμικό κοινό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top