ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πριν τη Νέα Υόρκη

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πριν τη Νέα Υόρκη

Στην Αθήνα μεταβαίνει την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου θα παραστεί σε δείπνο που παραθέτει προς τιμή του η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη.

Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα χαιρετίσει την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών (Cyprus Tower), στις 8μμ.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναφερθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυπριακή ναυτιλία, αλλά και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κυπριακού νηολογίου, καθώς και στις συνέργειες Κύπρου – Ελλάδας στον τομέα της ναυτιλίας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Από την Αθήνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στις 16 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Υόρκη, για να συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών τις οποίες και θα προσφωνήσει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top