«Μίλησε» η νεκροτομή του 38χρονου Παναγιώτη Σάββα που «έσβησε» στην άσφαλτο – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του 38χρονου Παναγιώτη Σάββα που «έσβησε» στην άσφαλτο – Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 38χρονου Παναγιώτη Σάββα, ο οποίος «έσβησε» την Παρασκευή (27/10) μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής η οποία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο θάνατος του 38χρονου προκλήθηκε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Υπενθυμίζεται ότι, η θανατηφόρα οδική σύγκρουση, συνέβη γύρω στις έξι το απόγευμα, όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 35χρονος στον κύριο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Πωμού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε ο Σάββα.

Ο 38χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.