ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ – Κτηνώδης η βία που υπέστη» – Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης του σκύλου που βιάστηκε και πέθανε

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ – Κτηνώδης η βία που υπέστη» – Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης του σκύλου που βιάστηκε και πέθανε

Βαθιά συγκλονισμένος ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, του σκύλου που βασανίστηκε, βιάστηκε και πέθανε στην Αράχωβα, ζητά να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι της κτηνωδίας.

«Είμαι πέντε μέρες άυπνος, είμαι ράκος. Γιατί μιλάμε για βία, για κτηνώδη βία» λέει ο κηδεμόνας του Όλιβερ, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Είμαι πέντε μέρες άυπνος, δεν είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν έχω συνέλθει από το σοκ ακόμη. Από όταν έγινε το συμβάν μέχρι τώρα, κοιμάμαι δύο τρεις ώρες, είμαι ράκος. Γιατί μιλάμε για βία, για κτηνώδη βία» λέει χαρακτηριστικά.

«Να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι. Το ξέρουν οι Αρχές ή θα το ανακαλύψουν με την έρευνα που κάνουν, αυτό είναι δουλειά δικιά τους.

Σε μια κοινωνία που είμαστε τόσοι λίγοι κάτοικοι και σε μια κλειστή περιοχή όπως είναι η Αράχωβα, που δεν έχει ξεκινήσει και η τουριστική σεζόν. Πρέπει να βρούμε τι έγινε, να βρεθούν ποιοι ή ποιος το έχει κάνει. Να βρεθούν οι ένοχοι» επαναλαμβάνει απευθύνοντας έκκληση να σπάσει η ομερτά που επικρατεί.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δήλωσε ικανοποιημένος με την εισαγγελική παρέμβαση για την κακοποίηση του Όλιβερ. «Πάρα πολύ ικανοποιημένος και μου δίνει μήνυμα ότι για να παρεμβαίνει ότι έχουν αντιληφθεί κι αυτοί κάτι. Είμαι αποφασισμένο να το πάω όσο πάει, ειλικρινά. Δεν πρέπει να το αφήνουμε όλο αυτό, πρέπει να δίνουμε αγώνα και να γίνονται όλα σωστά για να βρίσκεται ο δράστης» λέει.

«Το είχαμε από μωρό. Κοιμόταν με τη γιαγιά μου στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να τη συνεφέρω. Είναι 86 χρονών και τον σκύλο τον είχε τόσο παρέα που κοιμόντουσαν μαζί. Η πρώτη έννοια της με το που ξύπναγε ήταν ο σκύλος, να τον δει. Τον είχε παρέα. Έχω το άγχος και την έννοια μήπως συμβεί και σ’ αυτή κάτι. Κοιμάμαι μαζί της γιατί δεν μπορέι να κοιμηθεί, φοβάται» καταλήγει.

Ξηλώθηκαν κάμερες σε παρακείμενο μαγαζί

Όλα τα στοιχεία συντείνουν στο ότι ο Όλιβερ γνώριζε αυτό το άτομο που προέβη στην κτηνώδη πράξη γι’ αυτό και πήγε μαζί του, ενώ ενδεχομένως το υλικό από τις κάμερες σε παρακείμενο μαγαζί να έχει καταστραφεί καθώς ξηλώθηκαν τα επόμενα ένα με δύο βράδια.

Να σημειωθεί ότι προτού ξηλωθούν, στο κατάστημα είχαν μεταβεί αστυνομικοί και είχαν ζητήσει το υλικό για να πάρουν την απάντηση ότι οι κάμερες δεν δουλεύουν και δεν έχουν τίποτα να τους δώσουν.

ΠΗΓΗ: Ιn.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top