Ελλάδα: Ακρωτηρίασαν από το ένα πόδι τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ελλάδα: Ακρωτηρίασαν από το ένα πόδι τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα των χούλιγκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί.

Ο άτυχος αστυνομικός ο οποίος δέχθηκε ευθεία βολή από όπλο με ναυτική φωτοβολίδα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αμέσως μετά τον τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη, όπου παραμένει διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Υπενθυμίζεται πως βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων στο Ρέντη, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός, έφερε χθες στο φως το protothema.gr.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, οι χούλιγκαν έχουν μόλις επιτεθεί στους αστυνομικούς και επιστρέφουν πίσω στο γήπεδο, προκειμένου να χαθούν στο πλήθος. Ανάμεσα τους και ο 18χρονος, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και ομολόγησε πως ήταν αυτός που εκσφενδόνισε τη φωτοβολίδα που «καρφώθηκε» στον μηρό του νεαρού αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».