ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επέστρεψε €2,2 εκ. σε συνεπείς δανειολήπτες η Τράπεζα Κύπρου

Επέστρεψε €2,2 εκ. σε συνεπείς δανειολήπτες η Τράπεζα Κύπρου

Συνολικά €2,2 εκατομμύρια επέστρεψε η Τράπεζα Κύπρου σε συνεπείς δανειολήπτες στεγαστικών δανείων, υλοποιώντας το σχέδιο επιβράβευσης που είχε εξαγγείλει.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι οι βαθμοί «ανταμοιβής», συνολικής αξίας €2,2 εκατ,. «πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των συνεπών δανειοληπτών και αφορούν πέραν των 12.000 στεγαστικών δανείων της Τράπεζας».

Προσθέτει ότι οι δανειολήπτες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους βαθμούς της «ανταμοιβής» τους «οποτεδήποτε το θελήσουν, εξαργυρώνοντάς τους κατά τις αγορές τους» από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην «ανταμοιβή» και αντιστοιχούν σε περισσότερους από 280 εμπόρους από όλους τους τομείς της Οικονομίας.

Συγκεκριμένα, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι έχει συνεισφέρει αναλογικά, 25.000 βαθμούς «ανταμοιβής» ανά υπόλοιπο δανείου €100.000 (αντίστοιχη χρηματική αξία €250) στο μέσο υπόλοιπο του στεγαστικού δανείου την περίοδο 30 Ιουνίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023.

Για παράδειγμα, η τράπεζα αναφέρει ότι κάτοχος Στεγαστικού Δανείου με υπόλοιπο €95.000 στις 30 Ιουνίου 2023 και €85.000 στις 31 Δεκεμβρίου 2023, (μέσος όρος: €90.000) πιστώθηκε 22.500 βαθμούς Ανταμοιβής, που αντιστοιχούν σε αγορές αξίας €225.

Αναφέρει επίσης ότι οι δανειολήπτες ενημερωθήκαν ήδη για την πίστωση των βαθμών ανταμοιβής με sms, με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της τράπεζας και μέσω της υπηρεσίας 1bank, ενώ την ίδια ώρα, όπως προσθέτει, μπορούν να δουν τους βαθμούς τους μέσω του BoC Mobile App, της 1bank, αλλά και από την εφαρμογή της ανταμοιβής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής Θεοδόσης Θεοδοσίου, σχολιάζοντας την υλοποίηση της δέσμευσης, είπε ότι «στην Τράπεζα Κύπρου αναγνωρίζουμε πως η αύξηση του κόστους ζωής έχει επιβαρύνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς των δανειοληπτών μας».

«Το όφελος από την επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών δεν είναι μονοδιάστατο, καθώς ενισχύει αφενός την αγοραστική τους δύναμη και αφετέρου έρχεται να στηρίξει εμμέσως και τους επιχειρηματίες πελάτες της Τράπεζας που συμμετέχουν στην Ανταμοιβή», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμεραΙράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Το ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας

Τον θάνατο του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν και το οποίο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top