ΚΟΣΜΟΣ

Υποδιευθύντρια σχολείου συμμετέχει σε ραπ βίντεο με σκηνές σεξ και ναρκωτικά

Υποδιευθύντρια σχολείου συμμετέχει σε ραπ βίντεο με σκηνές σεξ και ναρκωτικά

Την έντονη αντίδραση των γονέων στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει η συμμετοχή της υποδιευθύντριας του Southampton High School, Έσθερ Άντλερ Ο Κιφ, σε βιντεοκλίπ ραπ τραγουδιού κατά το οποίο προβάλλονται σκηνές σεξ, κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών και ακούγονται έντονες βωμολοχίες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της η υποδιευθύντρια, που εμφανίζεται στην αρχή και το τέλος του βίντεο, του ράπερ J.R, στο οποίο συμμετέχει και ο Trey Songz, είχε προσληφθεί το 2010, με μισθό 125.000 δολαρίων.

Ο ρόλος της ήταν να υποδυθεί μια γυναίκα η οποία αφήνει το σπίτι της στα χέρια του ράπερ ενώ φεύγει με τον σύζυγό της. Κατά την έξοδό της ακούγεται να λέει «διασκεδάστε. Απλά θυμηθείτε, η ασφάλεια είναι εδώ», και στη συνέχεια εμφανίζεται η «ασφάλεια», η οποία αποτελείται από δύο γυναίκες που γδύνονται αμέσως μόλις απομακρυνθεί. Το πάρτι που ακολουθεί χαρακτηρίζεται ξέφρενο και περιλαμβάνει από ημίγυμνες γυναίκες, αλκοόλ, ναρκωτικά μέχρι και έντονη χρήση βωμολοχιών.

ypodieythitris

Το βίντεοκλιπ που ανέβηκε στο YouTube, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους μαθητές του σχολείου, έγινε viral και ξεσήκωσε την αντίδραση των γονέων.

Σύμφωνα με την ίδια την υποδιευθύντρια δεν είχε γνώση περί του περιεχομένου, των στίχων και του τίτλου του βίντεο («Βest Friend»). Αν γνώριζε δεν θα συμμετείχε. Παρόλα αυτά βέβαια αποφεύγει να εξηγήσει το πως βρέθηκε στο βίντεο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top