ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Γιάννου Ιωάννου

Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Γιάννου Ιωάννου

Κύμα στήριξης στην Ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιάννου Ιωάννου για  τη θέση του Αντιδημάρχου Δρομολαξιάς - Μενεού.

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κοινού στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκλογικού επιτελείου του Ανεξάρτητου υποψήφιου  Αντιδημάρχου Δρομολαξιάς - Μενεού, Γιαννου Ιωάννου. Τα εγκαίνια τελέστηκαν στην  παρουσία της προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, αρχηγών και εκπροσώπων κομμάτων και του επιχειρηματικού κόσμου. Όλοι οι  ομιλητές, έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας και νίκης στις επικείμενες εκλογές.

Από πλευράς του ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Γιάννος Ιωάννου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σεμνά, υπεύθυνα αλλά και με  αποφασιστικότητα διεκδικώ τη θέση του αντιδημάρχου στο Δήμο Δρομολαξιάς - Μενεού. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Δεν αρκεί να θέλεις κάτι, πρέπει και να μπορείς. Γι αυτό, έθεσα την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου όταν πραγματικά ένιωσα ότι και θέλω και μπορώ να προσφέρω στο Δήμο μας, στον τόπο μας, στους κατοίκους της περιοχής».

Την υποψηφιότητα του Γιαννου Ιωάννου αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή η περιοχή Δρομολαξιάς - Μενεού. Δημότες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, εκφράζουν τη στήριξή τους στον κ Ιωάννου, βάζοντας πάνω από όλα τον τόπο τους. Η μαζική παρουσία του κοινού στην  εκδήλωση των εγκαινίων, έστειλε το μήνυμα ότι πολίτες της περιοχής, εμπιστεύονται τον Γιάννο Ιωάννου και θέλουν ο Δήμος να πάει μπροστά.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

 

 

                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕΠώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top