Νεκρός ο παρουσιαστής του BBC που χάθηκε στη Σύμη - Βρέθηκε από τον δήμαρχο και δημοσιογράφους

Νεκρός ο παρουσιαστής του BBC που χάθηκε στη Σύμη - Βρέθηκε από τον δήμαρχο και δημοσιογράφους

Σε βραχώδη περιοχή της παραλίας της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC στη Σύμη, βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ, έπειτα από πέντε μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκα μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το Λιμενικό, για να σφραγίσει τον χώρο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE