Επεισοδιακή καταδίωξη: Προσπάθησε να ξεφύγει σε δρόμους της Λεμεσού και συγκρούστηκε με μοτοσικλετιστή - Έπεσαν πυροβολισμοί

Επεισοδιακή καταδίωξη: Προσπάθησε να ξεφύγει σε δρόμους της Λεμεσού και συγκρούστηκε με μοτοσικλετιστή - Έπεσαν πυροβολισμοί

Eπεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ, μέλη των Αρχών αντιλήφθηκαν όχημα που είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 24 Σεπτεμβρίου.

Στην προσπάθεια τους να τον ανακόψουν, ο 50χρονος προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε άλλα δυο οχήματα αλλά και να συγκρουστεί με διερχόμενο μοτοσικλετιστή.

Τα μέλη της Αστυνομίας έριξαν πυροβολισμούς στα ελαστικά του οχήματος με αποτέλεσμα να καταφέρουν να ανακόψουν τον οδηγό και να τον συλλάβουν.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έλαβε εξιτήριο, με την κατάσταση της υγείας να είναι εκτός κινδύνου.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE