Παρέμβαση Λετυμπιώτη για την επίθεση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου προς την Στέλλα Σάββα: «Αδιαπραγμάτευτος ο σεβασμός στους δημοσιογράφους»

Παρέμβαση Λετυμπιώτη για την επίθεση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου προς την Στέλλα Σάββα: «Αδιαπραγμάτευτος ο σεβασμός στους δημοσιογράφους»

Σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αναφορικά με την ανάγκη προστασίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος έστειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κληθείς να σχολιάσει την επίθεση που δέχθηκε η δημοσιογράφος Στέλλα Σάββα από τη βουλεύτρια Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο κ. Λετυμπιώτης υπογράμμισε ότι ο σεβασμός προς τους λειτουργούς του Τύπου αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας και δεν μπορεί να τίθεται υπό αμφισβήτηση, ανεξαρτήτως της πολιτικής τοποθέτησης ή των διαφωνιών που μπορεί να προκύπτουν.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να αφήνονται απερίσπαστοι να επιτελούν το έργο τους, το οποίο περιλαμβάνει τον έλεγχο και την υποβολή ερωτήσεων προς τα δημόσια πρόσωπα, χωρίς να γίνονται στόχοι προσωπικών επιθέσεων ή προσβολών που πλήττουν την επαγγελματική τους αξιοπρέπεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE