ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Έκλαιγε ο Χριστόφιας όταν διάβαζε την τελευταία παράγραφο της γραπτής του δήλωσης: «Δεν περίμενα τέτοιο βάσανο στη ζωή μου»

Έκλαιγε ο Χριστόφιας όταν διάβαζε την τελευταία παράγραφο της γραπτής του δήλωσης: «Δεν περίμενα τέτοιο βάσανο στη ζωή μου»

Λύγισε ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας κατά την διάρκεια της κατάθεσης του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αναφορικά με την δικαστική διαμάχη με τον πρώην φίλο του, πρώην πρόεδρο της Ομόνοιας και εργολάβο Μιλτιάδη Νεοφύτου.

Μετά από δίωρη αντεξέταση του Δημήτρη Χριστόφια από τον συνήγορο υπεράσπισης του κ. Νεοφύτου ο τέως Πρόεδρος στο τέλος λύγισε και με δάκρυα στα μάτια σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα «Πολίτης» ανέφερε:

«Δεν περίμενα τέτοιο βάσανο στη ζωή μου και νομίζω άξιζα καλύτερης μεταχείρισης σαν άνθρωπος έντιμος και με προσφορά για μια ολόκληρη ζωή στα κοινά. Δεν περίμενα τόση αχαριστία και τόση σκληρότητα. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Αυτή η υπόθεση είναι ένα ακόμη μέσο για να στερηθούμε αυτό το δικαίωμα εγώ και η οικογένεια μου. Μέσω της διαπόμπευσης την οποία υπέστημεν και στην οποία μέχρι σήμερα ακόμη μας υποβάλλουν. Ας είναι. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτούσια η τοποθέτηση του Χριστόφια: «Παρακαλούσαμε τον κ. Νεοφύτου να πληρωθεί»

«Όταν ο Μιλτής ερχόταν στο Κελλάκι έφευγε με μια τσάντα καππάρι και τέσσερα κιλά λάδι» - 6 χιλ. λίρες αγόρασαν την κατοικία!

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top