ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο αδελφές- «Έγδυσαν» την υπεραγορά που δούλευαν- Μεγάλο το ποσό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο αδελφές- «Έγδυσαν» την υπεραγορά που δούλευαν- Μεγάλο το ποσό

Συνελήφθησαν το απόγευμα  του Σαββάτου 20/10 και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο γυναίκες ηλικίας 19 και 23 χρόνων, από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με αδικήματα  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος  και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Της σύλληψής τους, προηγήθηκε καταγγελία από τον ιδιοκτήτη υπεραγοράς όπου εργάζονταν, βάση της οποίας οι δύο γυναίκες, οι οποίες είναι και αδελφές φέρονται να υπεξαίρεσαν από τα ταμεία το συνολικό ποσό των €22,167. Η υπεξαίρεση φαίνεται να έγινε μεταξύ των μηνών Μαρτίου και Οκτωβρίου, 2018.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής 21/10 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.