ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο αδελφές- «Έγδυσαν» την υπεραγορά που δούλευαν- Μεγάλο το ποσό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε δύο αδελφές- «Έγδυσαν» την υπεραγορά που δούλευαν- Μεγάλο το ποσό

Συνελήφθησαν το απόγευμα  του Σαββάτου 20/10 και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο γυναίκες ηλικίας 19 και 23 χρόνων, από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με αδικήματα  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος  και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Της σύλληψής τους, προηγήθηκε καταγγελία από τον ιδιοκτήτη υπεραγοράς όπου εργάζονταν, βάση της οποίας οι δύο γυναίκες, οι οποίες είναι και αδελφές φέρονται να υπεξαίρεσαν από τα ταμεία το συνολικό ποσό των €22,167. Η υπεξαίρεση φαίνεται να έγινε μεταξύ των μηνών Μαρτίου και Οκτωβρίου, 2018.

Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής 21/10 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE