ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παγκύπριο Συνέδριο 2015 « CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ »

Παγκύπριο Συνέδριο 2015 « CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ »

Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 27 Φεβρουαρίου, το Παγκύπριο Συνέδριο της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο ξενοδοχείο Elysium (5*), στην Πάφο που είχε ως θέμα: « CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ». Στο συνέδριο της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλος του Ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS, συμμετείχαν περισσότερα από 200 στελέχη και ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της Εταιρείας, ανώτατα στελέχη του Ασφαλιστικού Ομίλου, η Έφορος Ασφαλίσεων και παράγοντες της οικονομικής και δημόσιας ζωής.

Στο χαιρετισμό του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου, κ. Τάκης Φειδία, αναφέρθηκε στη δύναμη που προσφέρει ο Γαλλικός πολυεθνικός κολοσσός της CNP ASSURANCES και στην αυτόνομη αναπτυξιακή πορεία των Εταιρειών του Ομίλου. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό έχουν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές του.

Στη συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ανάλυσε τα αποτελέσματα για τη χρονιά που πέρασε και επεξήγησε στους συνέδρους τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η Εταιρεία στο προσεχές μέλλον.

Ακολούθησε η πρώτη προβολή της Τηλεοπτικής Καμπάνιας της Εταιρείας, θεματικές παρουσιάσεις και ανταλλάχτηκαν απόψεις πάνω σε επίκαιρα ασφαλιστικά ζητήματα και συγκεκριμένες προτάσεις. Το βράδυ, σε μια ξεχωριστή τελετή, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δεξιώθηκε τους προσκεκλημένους της και βράβευσε τα κορυφαία στελέχη και συνεργάτες της.

 

Ομαδική Φωτογράφιση Συνεδρίου CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 2015

Κάθε συνέδριο της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αποτελεί πάντα ένα σταθμό για την Εταιρεία και μια νέα αφετηρία εξέλιξης με σταθερά βήματα. Με σεβασμό σε διαχρονικές αρχές και αξίες και με ορθή στρατηγική προσαρμογής, η Εταιρεία, επιβεβαιώνει καθημερινά την ηγετική της θέση στην Ασφαλιστική Βιομηχανία του τόπου. Η "Δύναμη Ασφάλειας" της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, προσφέρει σιγουριά και δημιουργεί εμπιστοσύνη με τους πελάτες, το ανθρώπινο δυναμικό και το δίκτυο πωλήσεων της.

 

κ. Χάρης Ν. Παστίδης Διευθυντής Πωλήσεων και Στήριξης Εργασιών CNP

 

Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου

 

κα. Πηνελόπη Αθηνοδώρου, κ. Χρίστος Χρυσουλιώτης, κ. Τάκης Φειδία Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS LTD, κ. Νεοκλής Θωμά, κ. Δημήτρης  Χατζηγεωργίου, κ. Πόλυς Μιχαηλίδης Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών και Εταιρικών Υποθέσεων Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS LTD

 

 κ. Χάρης Ν. Παστίδης Διευθυντής Πωλήσεων και Στήριξης Εργασιών CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Πόλυς Μιχαηλίδης  Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών και Εταιρικών Υποθέσεων CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS LTD, κ. Χρίστος Φρανζής Πρώτος Οικονομικός Διευθυντής CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS LTD και κ. Νίκος Έλληνας.

 

κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού - Γενικός Διευθυντής CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και κα. Ανδρεανή Καλλιμάχου - Γενική Διευθύντρια CNP CYPRIALIFE

 

Ομαδική Φωτογράφιση Συνεδρίου CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 2015


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top