ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνω κάτω η συνεδρία της Επ.Θεσμών για την Αντωνιάδου – Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών

Άνω κάτω η συνεδρία της Επ.Θεσμών για την Αντωνιάδου – Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών

Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών μετά από εμπλοκή που υπήρξε στη διαδικασία εξέτασης του θέματος της Διαχειρίστριας της πρώην Λαϊκής Τράπεζας Αντρης Αντωνιάδου.

Αρχικά, η κ. Αντωνιάδου ζήτησε όπως διαβάσει έγγραφο στα αγγλικά, με τους Βουλευτές να ζητούν όπως τους κατατεθεί το συγκεκριμένο έγγραφο. Η κ. Αντωνιάδου είπε πως χρειάζεται να πάρει έγκριση από την Αρχή Εξυγίανσης ώστε να καταθέσει το συγκεκριμένο έγγραφο και ξεκίνησε να διαβάζει με τη βοήθεια μεταφραστή το εισαγωγικό σημείωμα στα αγγλικά.

Στο σημείωμα ανέφερε πως μετά την παραίτησή της, υψηλόβαθμο στέλεχος την αποκαλούσε στο twitter ανίκανη και πως θα καταθέσει την έκθεση με τα γεγονότα, αφού προηγουμένως λάβει την έγκριση από την αρχή εξυγίανσης.

Πρόσθεσε πως και για να διαβάσει την Εκθεση χρειάζεται την έγκριση της Αρχής Εξυγίανσης, ενώ ζήτησε να διασφαλιστεί ότι η έκθεση δεν θα διαρρεύσει στα ΜΜΕ.

Η Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, ως Αρχή Εξυγίανσης ανέφερε στην Επιτροπή πως η Αρχή δεν έχει υπόψη της το περιεχόμενο της έκθεσης και δεν συναίνεσε για να διαβαστεί η έκθεση της κ. Αντωνιάδη.

Τότε, ο προεδρεύων της Επιτροπής Θεσμών Δημήτρης Συλλούρης ζήτησε να κληθεί ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου για να παραλάβει την έκθεση.

Αμέσως μετά, ζητήθηκε από τους φιλοξενούμενους να αποχωρήσουν από την αίθουσα ώστε να συζητήσουν τα μέλη της Επιτροπής κεκλεισμένων των θυρών διαδικαστικά ζητήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top