ΚΥΠΡΟΣ

Στο μυαλό του Φινκ

Στο μυαλό του Φινκ

Από το απόγευμα του Σαββάτου προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ ο Τόρστεν Φινκ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Ανόρθωση.

Ο Γερμανός προπονητής θεωρεί ότι επιβάλλεται να προχωρήσει σε rotation για να κρατήσει τη φρεσκάδα στην ομάδα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θα δώσει και τη δυνατότητα σε κάποιους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν.

Πιστεύει ότι δεν θα επηρεαστεί η δυναμικότητα της ομάδας σε μεγάλο βαθμό, έστω και αν θα προχωρήσει σε αρκετές διαφοροποιήσεις. Ποδοσφαιριστές όπως οι Σέρινταν, Γκόμες, Αντωνιάδης, Κακά, Ναφίου, Σωτηρίου και κάποιοι άλλοι που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τον Φινκ στον πάγκο, αναμένεται να πάρουν θέση στην ενδεκάδα.

Ζητούμενο για το ΑΠΟΕΛ ακόμα και κάτω από αυτά τα δεδομένα είναι να πάρουν σκορ που θα τους δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Κώστας Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top