Προπόνηση με Μελισσανίδη

Προπόνηση με Μελισσανίδη

Θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Μελισσανίδης, γιος του διοικητικού ηγέτης της Ένωσης Δημήτρη Μελισσανίδη βρέθηκε στα Σπάτα.

Παρακολούθησε  από κοντά την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την μεγάλη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Στο αγωνιστικό μέρος της ημέρας, ο Τραϊανός Δέλλας, έδειξε πως ακόμη δεν έχει κατασταλάξει αναφορικά με τον παίκτη που θα πάρει φανέλα βασικού δίπλα στον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Οι δυο παίκτες λοιπόν που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα είναι οι Λαμπρόπουλος και Τζανετόπουλος, με τον «Κολοσσό» να τους χρησιμοποιεί αμφότερους στο οικογενειακό διπλό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE