Φ. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ: Οι κάτοχοι αξιογράφων έλαβαν διαβεβαιώσεις

Φ. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ: Οι κάτοχοι αξιογράφων έλαβαν διαβεβαιώσεις

Διαβεβαιώσεις ότι το κράτος θα καλύψει αποζημιώσεις που θα κερδηθούν σε υποθέσεις αξιογράφων κατά της πρώην Λαϊκής, δήλωσε ότι έλαβε από το Προεδρικό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων Φοίβος Μαυροβουνιώτης.

 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε ο σύνδεσμος έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Μαυροβουνιώτης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Συνδέσμου συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας στον οποίο επέδωσαν σχετικό υπόμνημα.
 
Ενημερώνοντας τα μέλη του συνδέσμου για τα διαμειφθέντα, ο κ. Μαυροβουνιώτης είπε πως έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι σε περίπτωση που κερδηθούν δικαστικές υποθέσεις κατά της πρώην Λαϊκής τράπεζας η οποία δεν μπορεί να τις καταβάλει, τότε το κράτος θα αναλάβει να καλύψει τις αποζημιώσεις αυτές.
 
Ο κ. Μαυροβουνιώτης διαχώρισε τις υποθέσεις κατά της Τράπεζας Κύπρου, η οποία, όπως είπε, είναι δρώσα οικονομική μονάδα και είναι σε θέση να καταβάλει αποζημιώσεις που τυχόν εκδικαστούν.
 
Αναφέρθηκε και στο ότι οι κάτοχοι των αξιογράφων περιλήφθηκαν στο ταμείο αποζημιώσεων και ότι μέλη του Συνδέσμου θα λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για την καταβολή των αποζημιώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE