Αυτό θέλει ο Καϊάφας αύριο

Αυτό θέλει ο Καϊάφας αύριο

Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι για τον Κώστα Καϊάφα και την Ομόνοια αυτό που θα γίνει αυτό στο ΓΣΠ με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ.

Ο Κώστας Καϊάφας θέλει απαραίτητα την νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων για δυο κυρίως λόγους. Πρώτον για βαθμολογικούς λογούς και αυτό είναι απολυτά φυσιολογικό μιας και μετα την ήττα στον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΚ υπάρχει η ανάγκη για να κερδίσουν τον επόμενο αγώνα.

Κατά δεύτερο λόγο ο Κύπριος τεχνικός θέλει την νίκη γιατί θέλει να γιορτάσει τον έναν χρόνο παρουσίας του στον πάγκο της Ομόνοιας με μια νίκη , νίκη η οποία θα ανεβάσει και τον ίδιο και την ομάδα αλλά και παράλληλα και τον κόσμο ο οποίος θα δώσει έντονο το παρών του και αύριο στο ΓΣΠ.  

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αδειάζει Αστυνομία για τη διαμαρτυρία κυνηγών ο Γενικός Εισαγγελέας - «Επέδειξε ανοχή»

Αδειάζει Αστυνομία για τη διαμαρτυρία κυνηγών ο Γενικός Εισαγγελέας - «Επέδειξε ανοχή»

«Δεν υπήρχε περιθώριο περαιτέρω ποινικής διερεύνησης ή ποινικής δίωξης στα όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν στον χώρο», αναφέρει ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, αναφορικά με τη διαμαρτυρία των κυνηγών.

BEST OF TOTHEMAONLINE