ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

DARE - Η ABSOLUT ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

DARE - Η ABSOLUT ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά ο καθένας είναι μοναδικός.

Η ABSOLUT πιστεύει ότι καθένας από εμάς έχει την ικανότητα να συνεισφέρει για ένα καλύτερο αύριο και να έχει έναν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Καλύτερο αύριο σημαίνει έναν κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, απ’ όπου κι αν προέρχονται, όποιο φύλο κι αν έχουν. Ένα κόσμο που όλοι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα χωρίς επικρίσεις.

Αυτές είναι οι αξίες που πρεσβεύουν την ABSOLUT, και αυτές είναι που προωθεί διαχρονικά μέσω διάφορων ενεργειών της. Η ABSOLUT με μια σαφώς πιο art oriented προσέγγιση προσπαθεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους να τολμήσουν να προκαλέσουν το τρέχον status quo, για να καταφέρουμε να έχουμε ένα καλύτερο, πιο ανοικτόμυαλο και πιο ειλικρινή κόσμο.

Με γνώμονα αυτές τις αξίες και μέσω της συνεργασίας της με τέσσερις Κυπρίους καλλιτέχνες, η ABSOLUT, αρχίζει μια τοπική εκστρατεία ενθαρρύνοντας τον καθένα από εμάς να αποδεχτεί και να αγκαλιάσει πρώτα τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και τους άλλους όπως ακριβώς είναι. Να τολμήσει να κυνηγήσει τα όνειρα που έχει στη ζωή του και να πάψει πια να είναι μια καταπιεσμένη προσωπικότητα που της έχουν φορτώσει «πρέπει», εντολές και περιοριστικές πεποιθήσεις.
Η Άννα Μιλτιάδους (BrainFKR), η Ερμίνα Εμμανουήλ, ο Δημήτρης Σωτηρίου (Rock The Dog) και ο Φίλιππος Βασιλειάδης δημιούργησαν τα έργα που αγκαλιάζουν δημιουργικά όλη την καμπάνια του brand εμπνευσμένοι από τις αξίες και τα πιστεύω της ABSOLUT.

What if you dare to be you? What if you dare to love him? What if you dare to love her? What if you dare to stand out? What if you dare to try again?
Αυτά είναι τα κύρια μηνύματα που βγαίνουν μέσα από τη νέα καμπάνια της ABSOLUT στην Κύπρο. Μια καμπάνια που στόχο έχει να προκαλέσει τον κόσμο να τολμήσει να είναι o εαυτός, να αγαπήσει τη διαφορετικότητα του, να αγαπήσει αυτόν που θέλει και να κυνηγήσει τα όνειρα του χωρίς ενδοιασμούς και φόβους.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

DARE to click – www.absolutcyprus.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top