ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση σε διαμέρισμα 30χρονης - Οδηγήθηκε στα κρατητήρια

ΠΑΦΟΣ: Επιχείρηση σε διαμέρισμα 30χρονης -  Οδηγήθηκε στα κρατητήρια

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) διενήργησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης 7/8 έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε διαμέρισμα όπου διαμένει 30χρονη στην Πάφο.   

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε ποσότητα αμφεταμίνης, συνολικού βάρους 52 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας βάρους 10 γραμμαρίων περίπου, ένα γραμμάριο άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη και μια ζυγαριά ακριβείας εντός της οποίας υπήρχαν ίχνη κρυσταλλικής ουσίας.

Επίσης, εντοπίστηκαν έξι πήλινα αγγεία τα οποία πιστεύεται ότι είναι αρχαιότητες.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις ενώ η 30χρονη ένοικος του διαμερίσματος, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. 

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

Σημαντική αύξηση της απογοήτευσης των πολιτών καταγράφει η δημοσκόπηση Απριλίου του SIGMA, την ώρα που ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εμφανίζονται ισόπαλοι στην πρόθεση ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE