ΚΥΠΡΟΣ

PRE GAME ΑΠΟΕΛ - Απόλλωνας

PRE GAME ΑΠΟΕΛ - Απόλλωνας

Παιχνίδι τίτλου , παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ασφαλώς ένας αγωνας στις 4 μμ με πολλές ιδιαιτερότητες αυτός που θα γίνει στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα .

Με πολλά προβλήματα οι γηπεδούχοι αφού ο κ Φινκ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Κακά , Αμοριν , Τζιμπουρ που είναι εκτός με κίτρινες κάρτες ενώ παράλληλα υπάρχουν και προβλήματα τραυματισμών που επηρεάζουν τα πλάνα του Γερμανού τεχνικού. Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Γερμανό τεχνικό είναι και αυτό του Καρλαο ο οποίος κυριολεκτικά την ύστατη θα αποφασισθεί εάν θα αγωνιστεί η όχι.

Στον Απόλλωνα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αφού ο κ Αντονε δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και πέραν από αυτό οι γαλάζιοι που είχαν καλή παρουσία στον αγώνα της προηγουμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ μάλλον του δίνει την ευχέρεια να μην κάνει πολλές αλλαγές. Η παρουσία του Σαγκόι στον προηγούμενο αγώνα ήταν καθοριστική κάτι που όλοι ελπίζουν πως θα γίνει και σήμερα. Ο Ροσα μάλλον θα είναι στο αρχικό σχήμα του Απόλλωνα.

Σχεδον 14 χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο περίπου 2300 φίλοι του Απόλλωνα στο ΓΣΠ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ Δημητρίου με βοηθούς τους Ιωάννου και κυρία Κυριάκου επιπρόσθετοι οι Τσούκας και Νικολάου ενώ τέταρτος ο Τζιαπούρας .

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top