Η κίνηση της Ανόρθωσης προς Ιακοβένκο που δεν βρήκε έδαφος

Η κίνηση της Ανόρθωσης προς Ιακοβένκο που δεν βρήκε έδαφος

Εδώ και περίπου 1 μήνα έχουμε γράψει πως ο Ιακοβενκο δεν επιθυμεί να μένει στην ομάδα της Ανόρθωσης και σιγά σιγά πλέον αυτά τα όσα αποκαλύψαμε πριν από περίπου έναν μήνα επιβεβαιώνονται.

 Η διοίκηση της Ανόρθωσης όταν ο Γιουρι Ιακοβενκο έκανε την επέμβαση και επέστρεψε στην Κύπρο είχαν κάνει μια πρώτη βολιδοσκόπηση για τα πλάνα του ποδοσφαιριστή , αν ήθελε να μείνει δηλαδή η όχι στην Κύπρο. Η πρώτη απάντηση που έδωσε ο Ιακοβενκο το επαναλαμβάνουμε και τώρα ήταν αρνητική.

Την ίδια απάντηση πήρε η διοίκηση της Ανόρθωσης και στην δεύτερη προσπάθεια που έκανε η Μεγάλη Κυρία και πλέον το κεφάλαιο αυτό εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχει κλείσει. Ο Ιακοβενκο πλέον ψάχνει τον επόμενο του ποδοσφαιρικό του σταθμό και από την άλλη και η διοίκηση της Ανόρθωσης ψάχνει να βρει τον επόμενο της σέντερ φορ.  

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE