ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η BidX1 λανσάρει νέο κατάλογο ακινήτων για διαδικτυακή δημοπρασία τον Ιούλιο

Η BidX1 λανσάρει νέο κατάλογο ακινήτων για διαδικτυακή δημοπρασία τον Ιούλιο

Η διαδικτυακή πλατφόρμα τώρα διαθέσιμη μέσω εφαρμογής

Η κορυφαία εταιρεία αγοραπωλησίας ακινήτων BidX1 ανακοινώνει το λανσάρισμα του καταλόγου για τη νέα της διαδικτυακή δημοπρασία στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου 2020. Ο κατάλογος που είναι διαθέσιμος στην πλατφόρμα της BidX1 (https://bidx1.com/en/el-cy/auction/properties/830), περιλαμβάνει πάνω από 50 παρτίδες οικιστικών και εμπορικών ακινήτων συνολικής αξίας σχεδόν €10 εκ.

Ο κ. Κρίτωνας Ονησιφόρου, Προϊστάμενος Σύμβουλος της BidX1 στην Κύπρο δήλωσε: «Ο νέος μας κατάλογος περιλαμβάνει εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες σε ένα εύρος τιμών. Για παράδειγμα, έπαυλη στη Λεμεσό με ιδιωτική πισίνα και δύο στούντιο θα διατεθεί προς πώληση με αρχική τιμή €1.750.000, ενώ παράλληλα διατίθενται διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές με τιμές που ξεκινούν από €40,000, όπως επίσης και οικιστικά οικόπεδα από €25,000.»

Ο νέος κατάλογος συμπίπτει με το λανσάρισμα της νέας εφαρμογής της BidX1 διαθέσιμη για Android ή iOS (https://bidx1.com/el/mobile), που δίνει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους να δουν τα ακίνητα, να κάνουν προσφορά και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αγοράς με ευκολία από κινητό ή tablet.

«Στην BidX1, ψάχνουμε συνεχώς νέους τρόπους να βελτιώσουμε την εμπειρία αγοραπωλησίας ακινήτων, φέρνοντας μεγαλύτερη διαφάνεια στην όλη διαδικασία και προσφέροντας αποδοτικότητα και ευκολία στους αγοραστές», συνέχισε ο κ. Ονησιφόρου. «Η νέα εφαρμογή της BidX1 προσφέρει όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας: οι χρήστες μπορούν να μελετήσουν όλα τα σχετικά νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου, να διευθετήσουν εικονικές ή φυσικές επισκέψεις, να εγγραφούν και να κάνουν την προσφορά τους την ημέρα της δημοπρασίας.»

Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας που προσφέρει, η BidX1 επιτρέπει την αγορά και πώληση ακινήτων διαδικτυακά, σε οποιαδήποτε συσκευή, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο χρήστης, εύκολα, αποδοτικά και με ασφάλεια. Όποιος επιθυμεί να πλειοδοτήσει σε ένα ακίνητο κατά τη διαδικτυακή δημοπρασία της 8ης Ιουλίου, θα πρέπει να εγγραφεί από πριν στην πλατφόρμα (https://bidx1.com/en/cyprus), παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας και απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλει προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

H έμπειρη ομάδα της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με τα ακίνητα ή για υποστήριξη κατά την εγγραφή. Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο παρακαλώ καλέστε το 22 000 380 ή μέσω email στο [email protected]

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top