ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα καρτ: Στιγμές συγκίνησης στη ΜΕΘ του Ρίου - Τα δώρα από τους συμμαθητές του είδε ο 6χρονος

Ατύχημα καρτ: Στιγμές συγκίνησης στη ΜΕΘ του Ρίου - Τα δώρα από τους συμμαθητές του είδε ο 6χρονος

Ζωγραφιές γέμισε η ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου όπου νοσηλεύεται ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια των αγώνων καρτ, την Κυριακή.

Οι συμμαθητές του, στην Ά Δημοτικού, μόλις έμαθαν ότι τραυματίστηκε ζωγράφισαν για εκείνον και του έστειλαν την αγάπη τους καθώς και τις ευχές τους, να γίνει καλά και επιστρέψει κοντά τους.

Το απόγευμα της Πέμπτης, στις 6.15 ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος της αποσωλήνωσης του 6χρονου.

Το απόγευμα το παιδάκι άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρι και τα πόδια του.

Αναπνέει πλέον μόνος του και όλες οι λειτουργίες φαίνεται να λειτουργούν κανονικά, ωστόσο δεν μίλησε λόγω της βαθειάς καταστολής στην οποία ήταν επί 4 μέρες, σύμφωνα με το thebest.gr.

Μόλις ο 6χρονος ξύπνησε ο Διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας Ανδρέας Ηλιάδης κάλεσε τους γονείς του παιδιού να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του.

Ο μικρός συγκινήθηκε και βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.

Ο 6χρονος θα παραμείνει στη ΜΕΘ παίδων μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του στο κεφάλι και άπαντες πλέον εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι και το σχολείο του.

Στη συνέχεια ο επαγγελματίας οδηγός αναφέρθηκε στο ατύχημα, σημειώνοντας ότι «στο πλαίσιο οδήγησης επίδειξης νέων ηλεκτροκίνητων καρτ», προσπάθησε να προσπεράσει το μπροστινό του καρτ από τα δεξιά, ωστόσο είχε μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ, αλλά «ήταν αρκετή για να αλλάξω κατεύθυνση προς τα προστατευτικά πλαστικά τα οποία ευτυχώς που υπήρχαν γιατί αυτά με κράτησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έχω τραυματισμούς χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μπορώ να τους διαχειριστώ και να τους ξεπεράσω».

«Ήταν δύσκολες στιγμές, προσπαθούσαν να συνεφέρουν το παιδί. Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ», πρόσθεσε ο κ. Σαρδέλης, ο οποίος συμμετέχει συχνά σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πηγή: CNN.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top