Αδιανόητο περιστατικό: Περικύκλωσαν λειτουργούς του Τμ. Περιβάλλοντος με τρακτέρ - Επισκέφθηκαν παράνομη χωματερή

Αδιανόητο περιστατικό: Περικύκλωσαν λειτουργούς του Τμ. Περιβάλλοντος με τρακτέρ - Επισκέφθηκαν παράνομη χωματερή

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στη Λεμεσό όταν λειτουργοί του Τμήματος Περιβάλλοντος και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επισκέφθηκαν παράνομη χωματερή στον Ύψωνα της επαρχίας Λεμεσό.

Λειτουργοί του Τμήματος μετέβησαν στη χωματερή για έλεγχο μετά από καταγγελίες ότι ιδιωτικός χώρος έχει μετατραπεί σε παράνομο σκουπιδότοπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπα που διαχειρίζονται τη χωματερή αντέδρασαν βρίζοντας και απειλώντας τους λειτουργούς. Μάλιστα, με τη χρήση των τρακτέρ τους, τους περικύκλωσαν και τους εγκλώβισαν εντός της χωματερής.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και επέβαλαν την τάξη, με το περιστατικό να θεωρείται λήξαν. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία δεν προέκυψε κάποια σύλληψη στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE