ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διέρρηξαν γυμναστήριο στη Λεμεσό - Τσάκωσαν δυο πρόσωπα

Διέρρηξαν γυμναστήριο στη Λεμεσό - Τσάκωσαν δυο πρόσωπα

Για αυτόφωρα αδικήματα συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, που εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, να βρίσκονται παράνομα εντός υποστατικού στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία για διάρρηξη του υποστατικού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για πιθανή διάρρηξη σε γυμναστήριο, στη Λεμεσό. Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού έσπευσαν στο σημείο, όπου εντός του υποστατικού εντόπισαν δύο άντρες ηλικίας 32 και 27 ετών, τους οποίους και υπέβαλαν σε έλεγχο. Κατά τον έλεγχο, τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν στην κατοχή του 27χρονου υπόπτου, περιουσία που είχε κλαπεί από το υποστατικό, όπως κινητά τηλέφωνα, εργαλεία και υποδήματα.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ από εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια στη σκηνή, διαπιστώθηκε η διάρρηξη του γυμναστηρίου. Διαπιστώθηκε επίσης η διάρρηξη παρακείμενης αποθήκης του γυμναστηρίου, από όπου επίσης κλάπηκαν διάφορα εργαλεία. Τα εργαλεία που είχαν κλαπεί από την αποθήκη εντοπίστηκαν στην αυλή των δύο υποστατικών.

Από περαιτέρω έλεγχο στο κτίριο όπου στεγάζεται το γυμναστήριο, διαπιστώθηκε ότι είχε διαπραχθεί διάρρηξη και σε τρίτο παρακείμενο υποστατικό, που χρησιμοποιείτο παλαιότερα ως εστιατόριο.

Για σκοπούς διερεύνησης υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής, παράνομης εισόδου σε περιουσία, και παράνομης κατοχής περιουσίας, οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους. Το Επαρχιακό Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διατάγματα κράτησης των δύο υπόπτων, διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top