Καρέ – καρέ τροχαίο στην Πάτρα από κάμερα: Έκανε προσπέραση και κατέληξε τουμπαρισμένος στην άκρη του δρόμου

 Καρέ – καρέ τροχαίο στην Πάτρα από κάμερα: Έκανε προσπέραση και κατέληξε τουμπαρισμένος στην άκρη του δρόμου

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο νεαρός οδηγός του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Μίνι Περιμετρική της Πάτρας. Ο οδηγός όπως φαίνεται στο βίντεο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του μετά από προσπέραση και αυτό αρχικά προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα και ανετράπη.

Ο οδηγός άλλου αγροτικού οχήματος που βρισκόταν λίγο πιο πίσω, έδειξε αστραπιαία αντανακλαστικά και κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημά του, βλέποντας μπροστά στα μάτια του το πρώτο όχημα να τουμπάρει.

Στο σημείο, όπως αναφέρει το pelop.gr βρέθηκε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και το ΕΚΑΒ, το οποίο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο από τροχαίο που αναρτήθηκε στο Youtube:

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Θωρακίζονται» οι επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης ακινήτων – Πόσο θα μειώνονται μετά από ανεπιτυχή πλειστηριασμό

Προς μισάωρη επέκταση το ωράριο των Δημοσίων Υπαλλήλων - Πότε θα πηγαίνουν δουλειά και πότε θα αποχωρούν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE