ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανοίγει τις πύλες του το Κέντρο Ευεξίας St. Carols Wellness Spa

Ανοίγει τις πύλες του το Κέντρο Ευεξίας St. Carols Wellness Spa

Τις πύλες του για το κοινό, ανοίγει κι επίσημα τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, με την τέλεση των εγκαινίων, το νέο Κέντρο Ευεξίας St. Carols Wellness Spa στη Λάρνακα.

Το Κέντρο στεγάζεται σε ένα παλαιό διατηρητέο κτίριο επί της οδού Αγίου Λαζάρου, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως και τα δωμάτια του διαμορφώθηκαν ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες του.

Το Κέντρο, το οποίο λειτουργεί καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ., προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες ευεξίας και spa.

Μεταξύ άλλων, προσφέρει υπηρεσίες laser-αποτρίχωσης, αδυνατίσματος, μασάζ-χαλάρωσης, μανικιούρ-πεντικιούρ, θεραπείες προσώπου και καθαρισμού, καθώς και μακιγιάζ, ενώ συνεργάζεται και με εξαιρετικούς ιατρούς σε ό,τι αφορά το botox.

Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται σε πολύ προσιτές τιμές, ούτως ώστε να μπορούν να τις απολαμβάνουν όλες οι γυναίκες.

Για την καλύτερη φιλοξενία των επισκεπτών του, ο εξωτερικός χώρος του Κέντρου Ευεξίας έχει διαμορφωθεί ειδικά και εκεί μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης μέχρι να λάβουν τις υπηρεσίες τους.

Τα εγκαίνια του Κέντρου θα γίνουν τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 5.00 μ.μ.-8.30 μ.μ. και όσοι θα παρευρεθούν θα μπορούν να απολαύσουν δροσιστικά κοκτέιλ, ενώ μουσικά θα ντύσει την εκδήλωση ο Dj Μέμνων Σωτηρέλης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευθέτηση ραντεβού, μπορείτε να καλείται στο 24080870 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα του Κέντρου στο Facebook.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top