LIKE ONLINE

Ακραία φάρσα από Βέλγο TikToker - Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να δει ποιος τον νοιάζεται πραγματικά

Ακραία φάρσα από Βέλγο TikToker - Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να δει ποιος τον νοιάζεται πραγματικά

Μια ακραία φάρσα έκανε ένας Βέλγος TikToker, ο οποίος σκηνοθέτησε τον θάνατό του και εμφανίστηκε στην κηδεία του με ελικόπτερο.

Ο Ντέιβιντ Μπάρτεν οργάνωσε αυτή την φάρσα με την σύζυγό του και τα παιδιά του για να δει ποιος από τους κοντινούς του ανθρώπους τον νοιάζονται πραγματικά.

Για να διαδοθεί η είδηση του «θανάτου» του, ένα από τα παιδιά του βγήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε ένα αφιέρωμα.

«Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά. Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε σκέφτομαι», έγραψε η κόρη, σύμφωνα με τους Times UK. «Γιατί η ζωή είναι τόσο άδικη; Γιατί εσύ; Θα γινόσουν παππούς και είχες ακόμα όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε αγαπώ! Σε αγαπάμε! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Στην ψεύτικη κηδεία, η οποία πραγματοποιήθηκε κοντά στην πόλη της Λιέγης το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρευρέθηκαν δεκάδες φίλοι και μέλη της οικογένειας ντυμένοι στα μαύρα, περιμένοντας την έναρξη της τελετής.

Ξαφνικά, ο «νεκρός», μαζί με ένα συνεργείο καμερών, πήδηξε από ένα ελικόπτερο, ενώ χαιρέτησε τους πενθούντες με τα εξής λόγια: «Στην υγεία σας, καλώς ήρθατε στην κηδεία μου», σύμφωνα με τους Times.

Κάποιοι ανακουφίστηκαν από την «επιστροφή του από τους νεκρούς», τρέχοντας μέσα από ένα χωράφι για να τον αγκαλιάσουν, ενώ άλλοι παρέμειναν στο πάρκινγκ λίγο μπερδεμένοι για το τι συνέβαινε.

Υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με τον Μπάρτεν, γεγονός που ανάγκασε τον TikToker να δώσει εξηγήσεις, λέγοντας ότι το έκανε επειδή δεν του άρεσε η αντιμετώπιση που είχε από την οικογένεια και τους φίλους του.

«Αυτό που βλέπω από την οικογένειά μου με πληγώνει συχνά. Δεν με καλούν ποτέ σε τίποτα. Κανείς δεν με βλέπει. Όλοι μας απομακρυνθήκαμε. Ένιωθα ότι δεν με εκτιμούσαν», είπε ο ίδιος. «Γι' αυτό ήθελα να τους δώσω ένα μάθημα ζωής και να τους δείξω ότι δεν πρέπει να περιμένεις να πεθάνει κάποιος για να τον συναντήσεις», σημείωσε.

Ο Μπάρτεν, ο οποίος έχει σχεδόν 165.000 ακόλουθους στο TikTok, υποστήριξε ότι κάποιοι αγαπημένοι του τον προσέγγισαν μετά τη φάρσα.

«Αποδείχτηκε ποιος πραγματικά νοιάζεται για μένα. Αυτοί που δεν ήρθαν, επικοινώνησαν μαζί μου για να συναντηθούμε. Οπότε, κατά κάποιο τρόπο, κέρδισα».

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top