Επεισοδιακή σύλληψη 19χρονου που έκλεβε χρυσαφικά από σπίτια σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο

Επεισοδιακή σύλληψη 19χρονου που έκλεβε χρυσαφικά από σπίτια σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο

Αποδομήθηκε από την Αστυνομία συμμορία που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές από οικίες στην περιοχή των Μεγάρων. ¨οπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη, το απόγευμα της Τετάρτης στα Μέγαρα 19χρονος ημεδαπός, ως μέλος συμμορίας που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και βία κατά υπαλλήλων, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται τρεις συνεργοί του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το απόγευμα της Τετάρτης ο 19χρονος εισήλθε σε σπίτι στα Μέγαρα, αφαίρεσε κουτί με χρυσαφικά και διέφυγε με αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και παρά την αντίσταση που προέβαλε ο 19χρονος, τον ακινητοποίησαν. Κατά τον λεπτομερή έλεγχο, εντός του οχήματος βρέθηκαν τα χρυσαφικά που είχε αφαιρέσει νωρίτερα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Κατά τη χαρτογράφηση της εγκληματικής τους δράσης που έκανε η Αστυνομία, προέκυψε ότι ο 19χρονος από κοινού με τους συνεργούς του, κινούμενοι με όχημα προσέγγιζαν σπίτια και αφού αποκτούσαν πρόσβαση στο εσωτερικό τους εντόπιζαν τιμαλφή, τα οποία τοποθετούσαν μέσα σε μαξιλαροθήκη και διέφευγαν.

Προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό τους, στάθμευαν σε κοντινό σημείο το επιχειρησιακό τους αυτοκίνητο και μετέβαιναν στα σπίτια-στόχους με πατίνια και ποδήλατα, ενώ κάποιος ήταν επιφορτισμένος με το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Από τη μέχρι στιγμή προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επιπλέον 2 περιπτώσεις κλοπών από οικίες στη Νέα Πέραμο και στα Μέγαρα. Ο 19χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE