ΕΛΛΑΔΑ

Απορρίφθηκε το αίτημα της Βίκυ Σταμάτη

Απορρίφθηκε το αίτημα της Βίκυ Σταμάτη

Απορρίφθηκε και από το Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα της Βίκυ Σταμάτη να μην ισχύσει η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης και να της δοθεί η δυνατότητα να μην καταβάλλει χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ, που επιβλήθηκε στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων που τέθηκαν για να αποφυλακιστεί προσωρινά.

Το αίτημα της Σταμάτη, που επικαλείται οικονομική αδυναμία καταβολής του ποσού, είχε απορρίψει και το ποινικό δικαστήριο, το οποίο δεν δέχθηκε το επιχείρημά της για μη καταβολή της εγγύησης.

Αν το χρηματικό ποσό δεν καταβληθεί στο δημόσιο ταμείο εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή ή στο Δρομοκαΐτειο, όπου κρατείτο νοσηλευόμενη.

Η κ. Σταμάτη που έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 12 ετών για την εμπλοκή της στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών αποφυλακίστηκε πρόσφατα με βαρύτατους περιοριστικούς όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top