Καταγγελία ασθενή με κύστη στο κεφάλι για ΓεΣΥ: «Να πεθάνεις και μετά να σου βάλουν ραντεβού» - Φωτογραφία

Καταγγελία ασθενή με κύστη στο κεφάλι για ΓεΣΥ: «Να πεθάνεις και μετά να σου βάλουν ραντεβού» - Φωτογραφία

Αντιδράσεις προκαλεί ανάρτηση πολίτη στη σελίδα «Πού πήγαμε», ο οποίος, κατά τους ισχυρισμούς του, καταγγέλλει σοβαρές καθυστερήσεις και αδυναμία εξυπηρέτησης στο ΓεΣΥ.

Όπως αναφέρει, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς έχει διαγνωστεί με κύστη στο κεφάλι και αυτοάνοσο νόσημα, ωστόσο, παρά τις προσπάθειές του να εξασφαλίσει ραντεβού, του δόθηκε ημερομηνία μετά από ενάμιση μήνα. Την ίδια ώρα, όπως υποστηρίζει, δεν κατέστη δυνατό να έχει ούτε ολιγόλεπτη επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό του, ενώ, όπως αναφέρει,  έλαβε την απάντηση «αν δεν σε βολεύει, πήγαινε αλλού».

Ο πολίτης εκφράζει έντονη απογοήτευση για τη λειτουργία του συστήματος, διερωτώμενος αν «ο ασθενής είναι απλώς ένας αριθμός», ενώ σημειώνει ότι ακόμη και μετά από επικοινωνία με την υπηρεσία παραπόνων ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει υποχρέωση άμεσης εξυπηρέτησης.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE