Τραγωδία στην άσφαλτο στο Ακρωτήρι: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο- Έκλεισε ο δρόμος

Τραγωδία στην άσφαλτο στο Ακρωτήρι: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο- Έκλεισε ο δρόμος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 13:39 (25/4) στον δρόμο Ασώματου – Ακρωτηρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση από την Αστυνομία των Βρεταικών Βάσεων στο τροχαίο εμπλέκεται και μοτοσικλέτα.

Δυστυχώς, ο άνδρας οδηγός της μοτοσικλέτας διαπιστώθηκε νεκρός επί τόπου, ενώ η γυναίκα συνεπιβάτιδά του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία με τραύματα.

Και οι δύο φορούσαν πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό μοτοσικλέτας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί και ανακρίνεται από αστυνομικούς στον σταθμό της SBA Police.

Η περιοχή του δρόμου παραμένει κλειστή.

Οι οδηγοί συνίσταται όπως αποφεύγουν την περιοχή και να αναζητούν εναλλακτικές διαδρομές, όπου είναι δυνατόν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE