ΠΑΦΟΣ: 48χρονος έκανε το σπίτι του φυτώριο κάνναβης – Μεγάλη η ποσότητα που κατασχέθηκε

ΠΑΦΟΣ: 48χρονος έκανε το σπίτι του φυτώριο κάνναβης – Μεγάλη η ποσότητα που κατασχέθηκε

Συνολικά 59 φυτά κάνναβης εντόπισε το απόγευμα της Παρασκευής 26/5 η Αστυνομία, στην οικία 48χρονου, στην Πάφο.

Τα φυτά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας, που διενεργήθηκε στην οικία και τα υποστατικά του 48χρονου. Αρχικά εντοπίστηκαν δύο φυτά κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο αποξήρανσης, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκαν τα υπόλοιπα 57 φυτά, σε δύο πλαστικές γλάστρες.

Εντοπίστηκε επίσης, ένας μεταλλικός σπαστήρας, εντός του οποίου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου.
 
Ο 48χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE