Κύπρος και Ισραήλ ολοκλήρωσαν επιτυχώς την άσκηση «ΟΝΙΣΗΛΟΣ – ΓΕΔΕΩΝ» λέει το ΥΠΑΜ

Κύπρος και Ισραήλ ολοκλήρωσαν επιτυχώς την άσκηση «ΟΝΙΣΗΛΟΣ – ΓΕΔΕΩΝ» λέει το ΥΠΑΜ

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με επιτυχία η κοινή άσκηση μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ με την επωνυμία «ΟΝΙΣΗΛΟΣ – ΓΕΔΕΩΝ – 2019», ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας.
 

Η άσκηση διεξήχθη στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος συνεργασίας των δύο χωρών και είχε διάρκεια τριών ημερών. Πραγματοποιήθηκε εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο μέρος του Εθνικού Εναέριου Χώρου και Εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τη συμμετοχή επίγειων και εναέριων μέσων της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκαφών διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, προστίθεται.
 
«Η επιτυχής διεξαγωγή της άσκησης αποδεικνύει το αναβαθμισμένο επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ετοιμότητας της Εθνικής Φρουράς και ταυτόχρονα τη στενή συνεργασία φίλιων και γειτονικών χωρών στην κοινή αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων ασφάλειας και ασύμμετρων απειλών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου» καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΑΜ.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.