LIKE ONLINE

iPhone 15 Pro: Έρχονται ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό - Τι αλλάζει μετά από πολλά χρόνια - Φωτογραφία

iPhone 15 Pro: Έρχονται ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό - Τι αλλάζει μετά από πολλά χρόνια - Φωτογραφία

Σε ριζικές αλλαγές στο σχεδιασμό των ακριβότερων κινητών τηλεφώνων της, συγκεκριμένα στα μοντέλα iPhone 15 Pro και iPhone Pro Max, φαίνεται ότι θα προχωρήσει η Apple μετά από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max έχουν solid-state σχεδιασμό, δηλαδή, αντί για τοποθετημένα κουμπιά που μετακινούνται φυσικά, το κινητό δεν θα έχει κινητά μέρη, αλλά σχεδιασμένα στο σώμα του κινητού κουμπιά που θα διαθέτουν απτική ανάδραση για προσομοίωση της αίσθησης κίνησης. Η Apple είναι άλλωστε από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, στην απτική ανάδραση στις συσκευές της.

Πέραν αυτών, τα δύο νέα iPhone, διαθέτουν πλέον ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης ήχου, και κουμπί σίγασης αντί για διακόπτη. Renders βασισμένα σε CAD διέρρευσαν και κοινοποιήθηκαν σε βίντεο στην κινεζική έκδοση του TikTok και αναρτήθηκαν στο Twitter από την ShrimpApplePro, δείχνουν πως αναμένεται να μοιάζουν αυτά τα κουμπιά.

Σημειώνεται ότι ο διακόπτης σίγασης, είναι ένα μοναδικό και δημοφιλές χαρακτηριστικό (μόνο συσκευές της OnePlus διαθέτουν κάτι αντίστοιχο), που υπάρχει από το πρώτο iPhone του 2007 το οποίο παρουσίασε ο Στιβ Τζομπς.

Πάντως, τα μικρότερα μοντέλα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να έχουν τα συμβατικά δύο φυσικά κουμπιά έντασης ήχου και το διακόπτη σίγασης.

Θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, στο λειτουργικό Android, το παράδειγμα της Apple; Αν κρίνουμε από το παρελθόν (εξαφάνιση θύρας για ακουστικά, κατάργηση φορτιστή στο κουτί), αυτό θα πράξουν…

Πηγή: skai.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top