ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φ. Φαίδωνος: «Ασθενής με εγκεφαλικό περιμένει στις πρώτες βοήθειες και δεν υπάρχουν κρεβάτια, ντροπή» - Η απάντηση του ΟΚΥπΥ

Φ. Φαίδωνος: «Ασθενής με εγκεφαλικό περιμένει στις πρώτες βοήθειες και δεν υπάρχουν κρεβάτια, ντροπή» - Η απάντηση του ΟΚΥπΥ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, αναφορικά με ασθενή στο Νοσοκομείο Πάφου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φαίδωνος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε «ασθενής με εγκεφαλικό από τις 2.00 μμ είναι σε ένα φορείο στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Δεν υπάρχουν κρεβάτια. Ντροπή!».

Η απάντηση του ΟΚΥπΥ

Ασθενής που μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου λαμβάνει πλήρη ιατρική φροντίδα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), που εκδόθηκε.

Σε σχέση με ανάρτηση σε Μέσα Μαζικής Δικτύωσης, ότι ασθενής παρέμεινε για ώρες στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ο ΟΚΥπΥ διευκρινίζει ότι ο «ασθενής από την πρώτη στιγμή της μεταφοράς του στο ΤΑΕΠ λαμβάνει πλήρη ιατρική φροντίδα και η κατάσταση του είναι σταθερή».

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο της Πάφου, όπως και της Λεμεσού είναι και πάλι πλήρη. Προστίθεται πως έγιναν εγκαίρως οι απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά του ασθενούς σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο, αλλά «δυστυχώς, η απουσία των κατάλληλων ειδικοτήτων γιατρών σε κάποιες  ιδιωτικές μονάδες καθιτά αδύνατη την μεταφορά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top